Kategoriarkiv: Vi två

20-årig bröllopsdag i växthuset!

För ett par veckor sedan träffade jag Tessan och Tomas. De firade sin 20-åriga bröllopsdag och vi träffades för att föreviga den. Tessan älskar växter (och även jag)  så det föll sig naturligt att det skulle bli i ett växthus så Sjöviks blommor hade det perfekta växthuset!:)Det var så roligt att träffa detta härliga par och få vara med dem en stund på deras stora dag! Här kommer några bilder som provsmak.

Stort VARMT GRATTIS på 20-åriga bröllopsdagen! Må ni få lika många år till tillsammans och förgylla varandras liv!

Alla underbara blommor och blomsterarrangemang är gjorda av Sjöviks blommor. Ett magiskt ställe för er som gillar blommor! De gör blommor till bröllop, begravningar, och dop och andra festligheter så tveka inte att höra av er om ni har behov av en duktig blomsteraffär/florist/odlare!

Porträttfotograf – Bröllopsfotograf – Parfotografering – jubileum – Sjöviks blommor – A’la Foto – Linköping – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Love is in the air

Jag fotograferade detta underbara par en sommardag! Det härliga denna dag var att det regnade. Ja, det låter kanske lite konstigt att jag tycker det var härligt men det är så få tillfällen man träffar på människor som tycker det är helt okej med regn och det gjorde detta par! Jag tycker det blev jättefint med deras kärlek i det underbara, fint strilande regnet! Visst är de fina?

karlek_portratt_1karlek_portratt_2karlek_portratt_3karlek_portrattkarlek_portratt_4karlek_portratt_5karlek_portratt_6karlek_portratt_7

Porträttfotograf – Kärleksporträtt – Vi två – Du och jag – Linköping – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Kärlek och snö i luften

I början på december träffade jag detta otroligt coola par för en porträttfotografering. Dagen till ära hade det snöat massor och snön yrde fortfarande med väldigt fart. Det var helt enkelt den första vinterdagen och det var superhärligt! Rebecka och Anders var fantastiska framför kameran och jag är så glad att jag fick fotografera dem. Bilderna skulle bli julklappar så jag har inte kunnat visa dem innan men nu kommer ett helt lass!

rebecka_anders_vinterportratt_gamla_linkoping_8

rebecka_anders_vinterportratt_gamla_linkoping_1rebecka_anders_vinterportratt_gamla_linkoping_3rebecka_anders_vinterportratt_gamla_linkoping

rebecka_anders_vinterportratt_gamla_linkoping_2

rebecka_anders_vinterportratt_gamla_linkoping_4rebecka_anders_vinterportratt_gamla_linkoping_6rebecka_anders_vinterportratt_gamla_linkoping_7rebecka_anders_vinterportratt_gamla_linkoping_5

Porträttfotograf – Gamla Linköping – A’la Foto – Porträttfoto – Modellfotografering – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Inför med Lovisa & Markus

Tisdagskvällen spenderades på Lunnevad. Där träffade jag Lovisa och Markus som jag ska fotografera bröllopsporträtt på och med där om en månad. Denna kväll var vi här för att kolla in läget och de skulle få testa att vara framför min kamera! Både Lovisa och Markus är supertrevliga och jag ser så framemot deras bröllopsdag som jag är helt säker på kommer bli fantastisk och såå fylld med kärlek!

Bröllopsfotograf – Lunnevad – Linköping

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Inför med Sofia & Robert

I fredagskväll mötte jag upp Sofia och Robert för en ”inför-bröllop-fotografering”. Det gör jag alltid med brudparen på plats där vi ska vara på bröllopsdagen. Denna gång var det Borensberg som var destinationen.

Jag gillar alla mina brudpar, ja alla som står framför min lins, men ibland händer något extra. Så var det denna kväll! Det var som att jag blev förälskad i  detta fina par. Eller kanske var det min kamera som blev det! Oavsett så var det en sån härlig känsla hela kvällen! Sofia och Robert var så förälskade, lyckliga och bjöd på sig själva så det var en ren fröjd att få fotografera dem. Gissa om jag längtar till bröllopet!

Här kommer några bilder från denna fantastiska kväll! Tack snälla, för att jag får vara er bröllopsfotograf!!

Bröllopsfotograf – Brudpar – Borensberg – kärlek – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!