Kategoriarkiv: 365- fotoutmaning

I rörelse

Jag är så tacksam för denna fotoutmaning som ger mig inspiration och kraft att ta mig ut och fotografera och hitta på nya saker och vinklar att fotografera. Jag ligger långt efter men jag har en plan för att klara det men för att lyckas behöver jag er hjälp! Jag har liksom en tvångstanke att alla mina inlägg måste ha åtminstone en kommentar annars kan jag inte gå vidare. Det är därför jag ligger efter för jag har bilder! Dessutom måste jag ha olika bilder hela tiden så jag kan inte lägga in alla bilder från ett tillfälle efter varandra för då blir det tråkigt att titta på i bloggen! Så det är inte bara för mig att ta en bild till ett tema, jag har tre olika saker som måste infalla för att jag ska lyckas!

Jag hoppas att ni kan hjälpa mig med kommentarerna! Självklart ska ni bara kommentera om ni vill och känner att ni vill säga något men har ni möjlighet att kommentera en tom bild blir jag glad och ju snabbare bilderna blir fyllda desto snabbare kan jag lägga ut nästkommande bilder! :O)

Detta är en bild från Varamon i Motala. En magisk kväll helt klart!

irorelse

154: I rörelse
(bild 163 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Stöd i livet!

Ett par bilder från en dag i somras då jag var tillsammans med Saga, Frida, Christian, Sagas morfar och min mamma och vi allihop var och badade! Saga är totalt orädd för vatten och vägrar bada på det grunda! Hon kastar sig helt orädd rakt ut i det djupa! Naturligtvis står pappa beredd och ser till att inget otäckt händer!

sagabadar_4sagabadar_3

310: Stöd i livet…
(bild 162 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Gömd

Jag tycker flugsvampar är så vackra. Jag kallar dem sagosvampar! Så varje år ger jag mig ut för att leta och det brukar vara ganska svårt att hitta dem! Detta år finns de i överflöd överallt! Men inte den dagen jag var ute och letade! Men till slut fick jag se ett par stycken och jag fotograferade dem! Det var när jag precis skulle gå därifrån som jag såg denna söta lilla svamp! Gömd under grönskande mossa och grenar fanns den där och bara väntade på att bli upptäckt och förevigad! Jag kunde självklart inte göra den besviken! Visst är den bedårande söt?

gomd

123: Gömd
(bild 160 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!