Kategoriarkiv: Fotoutmaning 2017

Gott Nytt År!

I MÅL!!!!! Äntligen! Det är inte klokt vad jag har fått kämpa dessa två sista månader detta år och i mitten av december var jag inte helt säker på att jag skulle klara det men med STOR hjälp och påhejning av Maria och tack vare alla hennes kommentarer så har jag faktiskt lyckats! Jag hade ju som mål att alla mina inlägg skulle ha kommentarer innan  jag fick gå vidare och det har varit det svåraste! Men som sagt, Maria har verkligen hjälpt mig och jag är så tacksam! Jag är också så tacksam för alla ni som varit inne här och kommenterat! Det har varit en ibland riktigt tuff utmaning men oj vad glädje den gett mig! Jag har sett många fina bilder ute hos er! Tyvärr har jag inte orkat vara runt hos er så mycket som jag har velat då jag är sjuk och har fått prioritera mina egna bilder i första hand men jag har försökt vara hos er så ofta som möjligt!

Och denna utmaning har gett mig längtan efter att vara kreativ, att få fotografera och få skapa något som är utanför mig själv! Att få ett tema och sedan skapa en bild har utvecklat mig massor och tvingat ut mig många gånger och mina fotoögon och verkligen kopplats på, något som varit avstängt ganska mycket tack vare sjukdomen jag har.

En del teman har varit jättesvåra och visst har jag kompromissat en del med tolkningen! Men jag har försökt hålla mig till bilder jag är nöjd med! Tror jag jag misslyckats med det endast två gånger och det är jag stolt över! Däremot har jag sparat mitt favorittema till absolut sista dagen då jag tänkt att jag skulle göra något riktigt speciellt till det temat! Temat var ”stilleben”. Men tiden och idén infann sig inte så det blev en kompromissad bild idag för att lösa temat som jag skulle ha haft rejält ont i magen över att ha hoppat över! Nu blev det att jag hoppade över målgång istället som är det självklara målgångstemat en sån här dag men ni kan ta denna bild som två teman så blir det bra! :O)

Detta var så otroligt roligt så jag kommer köra nästa år också! Men börja på allvar lite tidigare än jag gjorde i år så kanske även jag kan vara klar i mitten på december i stället för att jaga bilder in till sista dagen! :O)

Nu önskar jag er ett RIKTIGT GOTT NYTT ÅR och ett nytt, kreativt och riktigt roligt tema2018! Jag ska vara med så jag hoppas vi ses! :O)

stilleben_jaszz

304: Stilleben
(bild 365 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Stolthet

Samarbete krävs för att ta en sån här bild! Både jag, Pinocchio i korgen och Bellebus på böckerna måste hjälpas åt för att resultatet ska bli så här bra! För att underlätta lite kan man ha en assistent också och denna gång ställde min fina vän Adine upp så tack snälla!
Säga vad man vill men mina katter är jätteduktiga på att samarbeta! Jag är så stolt över dem! <3

samarbete

305: Stolthet
(bild 363 av 365)

logga2017_584035ac2a6b22a6ab35e421

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!