Aldrig utan kamera….

Det är ju något jag sagt förut och som ni som fotograferar känner till! Fenomenet att är man utan kamera kommer alltid motiven och nästan hoppar rakt i huvudet på en! Märkligt!

Idag har jag sett det sötatse Sothönepar jag någonsin sett…några fina Skäggdoppingar har jag sett badat,….och som inte detta var nog har jag sett en hel flock med tjattrande Hämplingar som tjatat hål i huvudet på mig! Men de var väldigt söta så det gör inget! En vacker Strandskata har också stått modell för mig! Men min favorit blev ändå Tofsvipan! Så otroligt cool den är! Den ser så jäkla stor ut när den flyger! Som värsta rovfågeln! Och den voltar och dyker och är hur läcker som helst! Men när den lugnar ner sig är den bara liten och söt! :O)))

Jag ska tillbaka dit med kamera och det snart har jag bestämt mig för! Men för att det inte bara ska bli ett inlägg med massa text om vad jag KUNDE ha fotograferat visar jag en bild på ett vackert träd i eftermiddagssol och hoppas ni njuter av våren! :O)

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Eva-Lenas Photo - Men det är väl så j…kla typiskt att man inte har kameran med i sådana stunder, man grämer sig grymt efteråt :) Njuter dock av trädet *s*

Ha det gott//E-Lapril 13, 2010 – 4:55 e m

CamillasFoto.se - Kameran ska alltid vara med… det har även jag lärt mig. Man vet ju aldrig när man hamnar på ett bröllop tex, det hände ju mig för några veckor sedan.april 13, 2010 – 5:54 e m

Kerstin - Ja men det är ju typiskt. Man hittar de bästa motiven när man är utan kamera.
Men den här bilden, den gillar jag. Vilka härliga färger och fint ljus. :)
Ha en skön kväll.april 13, 2010 – 7:18 e m

Carina - Åh så vackert! Nä, den där läxan har jag lärt mig också…gå ALDRIG ut utan kameran, det händer alltid att det dyker upp något alldeles fantastiskt just då!

Tack för tisdagstemakommentaren!april 13, 2010 – 7:32 e m

Johanna - Fotoblogg! - Håller med! Dyker alltid upp motiv när ingen kamera är med… men min lilla Ixus 980 är nästan alltid med i väskan. :)

Underbar bild som vanligt! Och vårbilden i tidigare inlägg är så himla snygg!april 13, 2010 – 7:53 e m

Helena Kulle - Jo..så är det ju alltid, bara att hoppas motiven dyker upp igen nästa gång kameran får följa med.
Jättefin bild du visar.
KRAMapril 13, 2010 – 9:19 e m

george@minimalistics - I was interested to read about the birds that you have been seeing/photographing…Anyway, this is a lovely picture – so simple and so pure.april 13, 2010 – 9:21 e m

Mia - Visst är det typiskt.. Jag skrev just om det idag i min blogg.. Satt en groda på min promenad som ville bli fotad, hade ju mobilen så en bild blev det men hade ju varit roligare om man kunnat zooma in den lite mer och fått en mindre suddig bild..

Kram Miaapril 13, 2010 – 9:58 e m

Annika - De allra finasre, bästa, mest underbara bilder är de där bilderna man inte tar… för att kameran var hemma… Men de finns i hjärtat… å man vet att de finns kvar där ute… de där motiven och ögonblicken… som man vill föreviga… En vacker dag så… :-)april 14, 2010 – 9:21 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*