~ Jill Johnson ~

Idag har jag varit på konsert! Jill Johnson och hennes musiker stod på scenen och som vanligt var det riktigt bra! Dock satt jag på en plats som fick mig att känna mig liite utanför och inte lika engagerad (är supernoga med sittplacering på konserter) som jag brukar vara! Det bästa med Jill är att hon har precis lika underbart mellansnack som när hon sjunger! Idag tycker jag nog att hon pratade lite för lite….men det hon sa var både rappt och roligt! Hon är fantastisk…det är bara att konstatera! Klänningen är för övrigt ett kapitel för sig! ;O)

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Helena Kulle - Ser att hon hade samma klänning som när jag såg henne :) Tycker däremot att den är lite coolt, allt är snyggt på henne :)
Hur var ljudet hos dej?
Jag tog faktiskt inte med mej kameran, har gjort det dom andra gångerna, men av någon anledning blev det inte så..och då har jag ändå gått och köpt mej ett tele :) Ibland är jag bra skum 😉
KRAM och ha en mysig söndag!april 18, 2010 – 7:49 f m

Susanne - Hmmm… ja, klänningen är inte i min smak, men som tur är så har vi ju alla olika smak. :)april 18, 2010 – 11:19 f m

Anneli - Helena: Ja det mesta klär henne men just denna klänning såg mer ut som en morgonrock än lite mera snygg för scenen! :O) Och du…hur kan man gå på konsert UTAN kamera! ;O)

Susanne: ja och tur är väl det! :O)

kram på er!april 19, 2010 – 11:10 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*