Har gjort något dumt! :O(

Idag har det varit fantastiskt väder och då kommer min kära mamma och tycker att vi ska ta en tur till Vadstena och titta på den vackra ängen med klosterliljor vid Klostret! Självklart är jag med på det då jag velat åkt dit länge efter ett tips av Lina (tråkigt att du inte kunde hänga med!).

Så sagt och gjort…vi åkte…och självklart var jag tvungen att ta med kameran! Och som skrev tidigare så har jag ont i handen så jag skulle ju hoppa över fotografering denna helg! Det sprack rejält idag!

Här kommer några av bilderna från dagen! Det var otroligt vackert där så jag ångrar ingenting (nästan i alla fall! )

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Tyvärr har jag blivit mycket, mycket sämre så nu blir det nog en veckas fotoförbud istället med en förhoppning att jag kommer bli helt frisk igen! Jag kan absolut inte leva utan att få fotografera så jag måste bli bra igen! :O(

Hoppas ni haft en lika underbar dag som jag trots allt haft! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
love&peace - april 24, 2010 - 8:55 e m

Fina bilder^^

Kerstin - april 24, 2010 - 9:07 e m

Ja vi har haft fint med sol men kall blåst. Vad synd att det blivit värre i handen. Hoppas att det ger med sig så du får fota igen.
Jättehärliga bilder från slottet. Det blommar vackert ute nu. :)
Ha det gott.

LiseLotte - april 24, 2010 - 9:48 e m

Oj vilken bädd av klorofyll.
Väldigt vackert!

Johanna - Fotoblogg! - april 24, 2010 - 10:00 e m

Har haft lika fint solsken i Malmö idag så jag var också tvungen att fota lite på barnloppisen vi var på och såklart lite blomster! :)

Får verkligen hoppas att din hand läker fint & fort. Ha en skön kväll!

Jenny - april 24, 2010 - 10:04 e m

Onej vad jobbigt att inte kunna fotografera! Visserligen får jag ibland strunta i det pga värk, men den värken sitter i knäna, så inomhus kan jag åtminstone ändå fota. Hoppas du blir kry snart! Och vilka härliga bilder du tog! :) Gillar speciellt den med biet. :)

Fotograf Eva Johansson - april 24, 2010 - 10:18 e m

Ohh.. så tjusigt! :)

Mia - april 24, 2010 - 10:36 e m

Förstår att det är svårt att låta bli kameran men jag hoppas du klarar det så du blir bra i din hand..

Kram Mia

Sofia - april 24, 2010 - 11:24 e m

Åh! Bilderna var superfina! :)

Linruz - april 25, 2010 - 8:35 f m

Åhh gumman vad tråkigt med handen.
Hade sååå gärna följt med dig. men i bland räcker inte tiden till.
Har mailat dig…
kram Lina

Helena Kulle - april 26, 2010 - 5:14 f m

Hoppas tassen läker sig! Så tråkigt!
MEN vilka härliga bilder, du är fantastiskt duktig…vet du det?!
KRAM

Maria - april 26, 2010 - 7:07 f m

Förstår att du inte kunde motstå att fota, bilderna är jättefina :)
Håller tummarna att du snart blir bra igen.

Kram Maria

Elenore - april 26, 2010 - 8:09 e m

Ojojoj så underbara bilder! Och vilken miljö att fota i, jag förstår att det var omöjligt att låta bli. Men nu hoppas jag att du vilar så vi får fler underbara bilder att njuta av i framtiden 😉

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*