In the spotlight

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Helena Kulle - april 26, 2010 - 5:53 e m

åh så vackert!
små små strålkastare…fint!
Helena

george@minimalistics - april 26, 2010 - 9:44 e m

Just a little note to say that I like your new header – not that there was anything wrong with the old one – and the summery look.

FUKAKU - april 27, 2010 - 5:22 f m

Åh tack att du kommenterade, jag känner mig faktiskt starkare av din fina kommentar, jag ska kämpa både för dig om mig för att hitta tillbaka till den glädjen vi båda hade. Jag har en underbar familj som stöttar mig, men samtidigt vet jag inte om jag vågar sluta. Hur blir det till hösten, liksom?
Tack iallafall, och btw, dina foton är så FRUKTANSVÄRT fina.
KRAMAR!!

randi - april 27, 2010 - 1:35 e m

Hei du
Vet du hva som skjer når jeg sitter å ser på bildene dine…jo, jeg blir så utrolig innspirert til å gå ut og knipse. Men kan jeg spørre deg om hvilken objektiv du bruker? jeg skal anskaffe meg ett lyssterkt objektiv og ett fast objektiv…men er litt usikker på hva man skal velge i jungelen:-)

Ha en fin dag

Christoffer Krook - maj 2, 2010 - 12:02 f m

Riktigt snygg bokeh!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*