Älskar Påskliljor!

Och nu kanske ni tänker att jag är lite knäpp! Det är ju faktiskt inte en Påsklilja på bilden! Men det är jag helt och fullt medveten om! Påskliljorna står i full blom utanför mitt hus och de lyser så otroligt vackert i kapp med solen och det är sån fantastisk gul färg på dem! Jag blir så glad av dem så jag kan titta på dem hur länge som helst och bara njuta! Tyvärr kan jag ju inte erbjuda er samma sak eftersom jag har fotoförbud! Jag är sååå jäkla frustrerad över det! Jag har tagit det superlugnt i två dagar och har känt att det nog blivit lite bättre! Idag åkte jag till jobbet och var med och assisterade en företagsfotografering och det skulle jag inte gjort! Nu har jag nämligen så ont så jag bara vill sitta och gråta! :O( Frustrerad och arg är jag! Som *svordom*!!!

På torsdag har jag dessutom själv en jätterolig fotografering planerad och jag vill verkligen inte ställa in! :O(

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Och nu är det lite som om vädret och naturen hånar mig! Det är superfint väder ute, molnen är HELT PERFEKTA för landskapsfotografering och blommorna lyser som diamanter som bara skriker efter mig!! *Värre svordom*

Hoppas ni har en bättre dag än jag har!
Och blomman på bilden är jättefin trots att den inte är en Påsklija! ;O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Malin Gustafsson - april 27, 2010 - 3:46 e m

Hej. Tråkigt att höra att du inte mår bra. Hoppas du blir bättre.
Kram Malin

george@minimalistics - april 27, 2010 - 8:20 e m

Oh dear, it sounds like it’s been a hard day, there’s always tomorrow. Nice flower shot though!

randi - april 27, 2010 - 8:37 e m

jeg bare elsker bildene dine…var ute i dag og fotograferte vitsippor og blåsippor….som dere kaller dem. Pga av inspirasjonene fra deg.Men hadde vært moro å vist hva du gjør…photoshop eller filter.ol. Vakrer bilder enn det du tar har jeg knapt sett…har sittet leenge og kost meg med siden din:-)
Så har du noen gode knep eller tutorial så hadde det vært interessant og lest.

Ha en fin kveld. Håper du blir bedre til i morgen

Marit - maj 1, 2010 - 12:08 e m

Det er å fint lys og fine farger på bildet! :)

God bedring!

johanna - maj 4, 2010 - 2:12 e m

Tråkigt att höra att du inte får fota! Gillar verkligen dina bilder. (:

Patrik - maj 5, 2010 - 12:17 e m

Väldigt vacker bild 😀

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*