Idag….

ska jag försöka använda min arm på ett produktivt sätt! Vet inte om armen/handleden och jag är helt överens men nog fasen måste vi vara det! :O) Idag kommer nämligen söta Michelle till mig och vi ska göra en roligt plåtning! Förra gången vi sågs tog vi dessa bilder och då var det vinter och väldigt VÄLDIGT kallt! Men Michelle som den kämpe och underbara modell hon är, klagade inte ens en gnutta! :O)))

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Men idag blir det något helt annat…om min hand vill det också vill säga! ;O) Och i såna fall kanske ni får se mer av denna vackra kvinna redan senare ikväll/natt! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Emelie Talvis - e t a l v i s . b l o g g . s e - fina bilder :)april 29, 2010 – 6:45 e m

Anneli - Tack Emelie! Välkommen tillbaka! :O)april 30, 2010 – 2:05 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*