Bara jag….och kanske självkänslan…

Självkänsla är färskvara värd sin vikt i guld! Det gäller att ta vara på den när man har den och vårda den ömt för rätt som det är försvinner den utan att man egentligen vet var den tog vägen! Och så står man där ensam…och naken…inför alla sina brister och fel som tycks gigantiska och ingen i världen kan göra något för att man ska må bättre! Men det finns ingen i världen som kan ge mig tillbaka MIN självkänsla! Den måste jag hitta själv! Och var ska jag då leta? Ett bra sätt är att leta inom sig själv tror jag! Eller att bara bestämma sig att jag tycker om mig själv! Jag tycker att jag är attraktiv och fin och har en mängd goda egenskaper! Jag är vänlig och hjälpsam och envis som synden!  Jag är rolig att vara tillsammans med och jag sjunger som en gudinna! :O))

När jag sedan inser att det jag nyssligen bestämde mig för är sant…för mig…då börjar min självkänsla växa och hittar tillbaka till mig igen…och helt plötsligt är jag inte lika ensam längre! Och då gör det inget att jag är naken för jag vet om mina fel och brister och jag har någon som tycker om mig ändå! JAG! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
ulrica - juli 31, 2008 - 7:44 f m

MYCKET BRA SKRIVET!!!
En sån insikt tror jag vi borde göra oftare.

Och.. du är väldigt väldigt omtänksam också.. glöm ALDRIG det, hjärtat.

KRAM

Laila - juli 31, 2008 - 8:33 e m

HEJA DIG!
Vackra ord som man borde upprepa för sig själv ofta. För precis som du säger… Det är färskvara

Magnus - augusti 2, 2008 - 9:10 f m

mycket fint skrivet…alla hittar nog sina fel och brister….det finns ingen perfekt människa…men självkänslan går att bygga upp till en viss gräns!

Anneli - augusti 3, 2008 - 2:53 e m

Gulliga Ulrica: ska inte glömma att jag är omtänksam också! :O))

Laila: Tack!! Jo, visst är det färskvara med kort hållbarhet!

Magnus: Visst har alla fel och brister, det gäller bara att se bakom och hitta det underbara som faktiskt finns där!

KRAM till er alla tre. Era kommentarer här är extra härligt att få! :O))

Malin - augusti 3, 2008 - 8:57 e m

Mycket tänkvärda rader. Och jag ska försöka ta in det också. Inte lätt alla gånger. Jag har mina downs när det kommer till självkänsla och hackar rätt ofta på mig själv i tanken. Fina och tänkvärda rader som sagt. Och jag ska skärpa mig! Självkänsla. NU! :))

//M

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*