I final

Jag har gått till final i bilduppdraget förra veckan och jag är så glad! :O) Nu är det omröstning så ni får gärna gå in och ge mig eller någon annan en röst! Självklart ska ni rösta på den ni tycker bäst representerar våren och uppdraget men jag blir så klart glad om ni tycker att min bild gör det… :O)

Om ni vill se bilden jag är med och tävlar med och så klart om ni vill rösta kan ni göra det HÄR!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Daniel - maj 18, 2010 - 11:02 e m

du e sååå duktig!!

martencja - maj 19, 2010 - 12:15 f m

ohhh your photos have something :D. They are so colorful and I love them so much 😀

greetings

Marta

Ewa - maj 19, 2010 - 11:58 f m

Vackra bilder!
Har en totalt fotogalen dotter som brukar snoka här då och då… :-)

george - maj 19, 2010 - 8:32 e m

Oh this is a good one… rich colours that shout out ”spring” and a peek-a-boo composition.

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*