Vippan mår bra!

Jag har berättat tidigare att jag varit och parat Vippan och för ett par veckor sedan var det dags för födsel! Hon gick över tre dagar men på söndagen den veckan födde hon en pojke på morgonen! Tyvärr levde den pojken bara fyra dagar så det har varit lite tungt här hemma! Men Vippan har mått bra hela tiden och efter att pojken gått bort har hon varit extremt kelig och på mig men det är nu tillbaka till vanligt igen! Hon har nog kommer över sin saknad ganska bra nu också! Det är trist när sånt här händer men tyvärr är det så ibland! Det viktigaste är att Vippan mår bra och som sagt…det gör hon! Hon är inte i sitt bästa skick…hon ser ut som en Siames nuförtiden men jag hoppas hon får tillbaka sin päls snart också…så blir allt som vanligt igen!

Tack alla som stöttat mig och framför allt ett stort tack till Anna-Ida som helt osjälviskt släppte allt för att hjälpa mig och mina kissar! Det betyder oerhört mycket och jag är så glad att du finns! Kram till dig!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Photos by Storm - Skönt att Vippan mår bra. Jag förstår att det varit jobbigt när ni var inställda på kattungar. Men som sagt, din lilla älskling mår fint/Lismaj 19, 2010 – 7:30 e m

Lena Pesula - Har svårt att höra såna här tråkigheter :-( Stackars, stackars liten :-(
Hoppas allt blir som vanligt igen…SNART!!!
Kram Lenamaj 19, 2010 – 7:32 e m

Johanna - Fotoblogg! - Åh så tråkigt. Sånt där vill man helst inte vara med om när man längat efter små missar. Men skönt att Vippan mår bra! Får hoppas att hon får tillbaka sin päls också. :)maj 19, 2010 – 9:45 e m

Julia - Sv: Ah det är päls :) Roligt att du gillade den! :)maj 19, 2010 – 9:54 e m

Helena Kulle - Vad skönt att hon mår bra iaf, det är huvudsaken, men såklart är det tråkigt när sånt händer, det kan jag absolut tänka mej. Hon ser väldigt smal ut i ansiktet sötisen, men det blir bra igen ju :) Hon är så vacker.
Ha en bra dag och ta hand om dina söta kissar.
KRAMmaj 20, 2010 – 8:15 f m

* M E T T E * - Men stackars! Hon är otroligt vacker, din katt. Otroligt.maj 20, 2010 – 10:09 f m

Cecilia Artista - Så tråkigt! Så synd att hon skulle förlora sin enda kattunge. Men skönt att hon är på gång igen den söta kissen!maj 20, 2010 – 11:00 f m

Johanna (en liten paus) - Stackars liten – vad tråkigt men skönt att hon mår bra =) Hon är otroligt vacker!
Kram Johannamaj 20, 2010 – 12:11 e m

Pippi - Beklagar verkligen! *kramar om*maj 20, 2010 – 2:13 e m

Ponyo - Vad skönt att Vippan mår bra men usch vad trist att kattungen inte klarade sig. :( Men huvudsaken är väl att Vippan är pigg och mår bra. :)
Trevlig blogg! Jättefina foton! :)maj 20, 2010 – 2:34 e m

Madde - Underbara kort på kissen, så otroligt söt:)juli 11, 2010 – 9:18 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*