….

En bild från helgen! Denna är tagen i Söderköping där vi var hela dagen i fredags och fotograferade till sena kvällen! Idag har vi också fotograferat till sena kvällen så nu är vi HELT SLUT!!! Jag ska lägga mig framför tvn och tycka lite synd om mig en stund…medan datorn laddar in dagens skörd av bilder…Det är inte några bilder att redigera efter dessa dagar *suck* Men ack…så ROLIGT VI HAR HAFT! :O))))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Johanna - Det har vart supertrevligt i helgen. Jag hoppas på en repris snart igen.
Mina bilder från helgen kommer under veckan.
Krammaj 22, 2010 – 10:20 e m

Linruz - Tack för en underbar helg vännen.
Sååå trött när jag kom hem.
Ser fram emot vår tripp i höst och hör av dig om du vill ha sällskap ngn gång.
Vi pratade ju om ravinen det vore supernajs att åka dit i hop.
Bamse kram LInamaj 23, 2010 – 6:22 f m

Camilla - Häftig bild!

Låter som en härlig helg med massor av fotograferande

Ha det bra
Krammaj 23, 2010 – 7:24 f m

Pia - Tack för en helt underbar helg! Synd att du bor så långt bort! Du är en av de trevligaste människor jag känner och en helt underbart duktig fotograf!

Jag hoppas att lite av din talang ”smittar” av sig…önskar att jag bara kunde ta hälften så bra bilder som dig!

Kram Piamaj 23, 2010 – 7:01 e m

Johanna - Fotoblogg! - Åhh, Söderköping! Trevlig ju. Min sambos pappa bor utanför Söderköping så där far vi igenom när vi e där & hälsar på. Och såklart äter vi en glass på Smultronstället på sommaren också! 😀maj 23, 2010 – 7:01 e m

Michelle - Roligt att ha någon att fota ihop med :)maj 23, 2010 – 7:36 e m

george - A creatively composed essay in blue.maj 25, 2010 – 4:59 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*