Vi har tagit studenten…*sha lala lalaaaaa*

Vi hade i alla fall tur med vädret…nej det kan jag inte påstå… Redan när jag vaknade (steg upp i alla fall) vid fyratiden i morse stod himlen öppen…och det fortsatte den med hela förmiddagen! Vid lunch när jag tagit mig till en skola för att fotografera utspringet var det bara ösregn så det var i alla fall liiite bättre! ;O) Allt har gått strålande och inte heller har jag blivit döv…även ifall det varit nära med alla tutor och visselpipor som brukats på allra bästa och mesta sätt under dagen…ofta en halvmeter bakom huvudet på mig!

GRATTIS alla studenter…den ljusnande framtiden är er! :O)))

Fredagstema är glädje och detta är verkligen ren glädje

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Foto i norr - Härliga bilder på glädje absolut en stor dag i dom unga människornas liv. Tack så mycket för dina rader om mina sv/vita porträtt bilder själv är jag en stor älskare av just det. Nästa ggn ska jag använda mig av min reflexskärm jag hant inte ta fram den då bilderna skulle tas min son skulle ut och leka men han är ett hett ämne framför kameran absolut få se hur det blir när han blir äldre om han är lika villig? 😉

Ha det gott & trevlig helg!juni 11, 2010 – 6:39 e m

Michelle - åhh va fin :)juni 11, 2010 – 6:58 e m

Birgitta "foto CHIP" - Ha ha – det är en Tibetansk Spaniel :)
Mycket glädje i dina bilder :)
Ha en fin fredag!juni 11, 2010 – 7:25 e m

Matilda [myphoto.blogg.se] - Wow, det ser ut att vara en hel del glädje och jag tycker att du har lyckats fånga den bra! 😀juni 11, 2010 – 7:46 e m

Misswhatsit - Vilka härliga bilder. Man känner den riktiga glädjen och hör nästan hur dom sjunger. Dom har hela livet framför sig.
Tack för kommentaren hos mig.
Ha en trevlig helg!juni 11, 2010 – 7:53 e m

Josefine Bergqvist - Vilka härliga bilder du bjuder på. Det här är äkta glädje! Kan se mycket känslor i dina bilder, härligt!
Ha en skön kväll och helg!
Kram!juni 11, 2010 – 8:04 e m

Helena Kulle - Vilken glädje, lyser lycka långa vägar. Jättefina bilder.
Nu börjar livet för dom..
Ha en mysig helg.
KRAMjuni 11, 2010 – 9:26 e m

Ana - Gud så härliga bilder, det bara lyser glädje om er, vilket får mig att vilja ta studenten igen.. :)

Dessutom är alla andra bilder på bloggen (förlåt för ordvalet) skitsnygga! Väldigt färgstarka och klara, riktigt duktig är du, önskar att jag också hade en bra kamera och kunde ta fina bilder..juni 11, 2010 – 11:28 e m

Photos by Storm - Studentavslutningar, det är något speciellt. Inget väder kan ta kål på ungdomarnas glädje. Men visst är det trist med detta regnande. Ha en skön helg/Lisjuni 12, 2010 – 8:01 f m

Jah Hollis - Det tycks ha regnat mer eller mindre över hela vårt land denna fredag. Men det är inte att ta miste på glädjen i dina bilder.juni 12, 2010 – 11:22 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*