Det är inte alltid…

…jag får mina kattmodeller att göra som jag vill! Detta är Theuns som har varit på besök en vecka hos oss! En kisse från min allra första kull som nog är den finaste hane jag fött upp! Hans riktiga namn är S*Tazzeli:S Divine Justice och han är så klart Helig birma och rödmaskad! Fin är han…även ifall han är lite butter på just dessa bilder! ;O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Helena Kulle - Åh vad fin han är :)
Vad fin det är med rött, det gillar jag…och Timon.
KRAM från oss…juni 20, 2010 – 7:58 e m

Nicole - Jätte söt.. :)juni 20, 2010 – 9:29 e m

Fotograf MissJeni - Jag vet hur svårt det är att få katter att ställa upp som modeller framför kameran 😛

Men fin är han!juni 21, 2010 – 12:02 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*