Min söta vän Rosa!

Idag på eftermiddagen ringde plötsligt telefonen och en väldigt välbekant röst hördes! Det var min fina vän Rosa som är i Sverige (bor i Schweiz annars) just nu! Hon tänkte bara höra om jag var hemma och hade tid att träffa henne! SJÄLVKLART hade jag det…och hade jag inte haft det hade jag tagit mig tiden för jag har inte sett henne på år så det var så himla roligt att äntligen få träffas! Lika fin är hon som vanligt…och gravid denna gång! Så jag passade på att ta lite bilder på henne (som om jag skulle kunna låta bli ;O) ) så här kommer ett urval av dem! :O)) Tack söta Rosa för idag och för att du finns! Du är underbar! KRAM!!!

En liten påminnelse också om tävlingen jag är med i! Näst sista dagen att rösta och vill ni göra det på mig får ni gärna det! Det gör ni HÄR!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Fotograf Jenny Eriksson - Härliga bilder med varmt ljus :)juni 24, 2010 – 8:39 f m

Danne (@dcarlbom) - Jag tycker verkligen att du har lyckats fånga hennes personlighet på ett strålande sätt.

Gillar verkligen hur du lyckats få till en bra exponering (reflexsärm?) när hon sitter på bänken i motljuset, snyggt!juni 24, 2010 – 12:23 e m

Fotograf MissJeni - Nackdelen med motljus är alla lensflares som dyker upp på oönskade ställen. Har du cs5 så testa att ta bort dom med content aware fill :) Sista bilden är väldigt mysig :)juni 24, 2010 – 3:24 e m

Anneli - A'la Foto - Tack så mycket Jenny!

Danne: Nä ingen reflexskärm men blixt! Tack för dina fina ord! :O)

MissJeni: På dessa bilder finns inga lensflares som är oönskade och jag tror aldrig jag varit med om att se en oönskad lensflare! Jag strävar efter det för jag älskar det! :O))) Men tack ändå för tipset!

Glad midsommar på er allihop och tack för besöket!!juni 24, 2010 – 8:10 e m

Fotograf MissJeni - Haha ja men dåså då är det ju inget problem 😀 Vad härligt det är med olika smaker 😀

Glad midsommar på dig med!juni 24, 2010 – 8:49 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*