Söta Gemma dansar midsommarstång

Ordlös Onsdag

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Johanna (en liten paus) - Sååå söt – gäller att hålla tungan rätt i mun =)
Härliga bilder!
Kramjuli 7, 2010 – 2:20 e m

Monica o Jacob - Här var det riktig midsommar, söt liten flicka;-)juli 7, 2010 – 2:58 e m

Lisa - Härliga färger i bilderna och en riktigt midsommar med dans runt stången!juli 7, 2010 – 5:56 e m

Emma - åh! dom två översta bilderna är underbara!juli 7, 2010 – 5:59 e m

Pockethexan - Det var mycket midsommar på en o samma gång, helt underbart.. men bäst är nog den med tungan rätt i mun!

Kramis!
<;Djuli 7, 2010 – 8:40 e m

Malmö till Stockholm - Underbara midsommarbilder du tagit, fulla med glädje och sommar. Härligt!juli 7, 2010 – 8:53 e m

Pysselfarmor - Vilka underbara midsommarbilder…fart, fläkt, glädje och fina färger. Jag blir glad och längtar nu efter mina barnbarn :-)juli 7, 2010 – 11:12 e m

Monkan - Jättefina bilder, sån härlig midsommarfeeling. Och vilken proffsmodell som hinner med att titta in i kameran mitt i dansen :-)

Jag vill inte lägga ut bilder på människor i bloggen så jag tänkte först ta midsommarens vackra solnedgång, för att visa vilken underbar dag vi hade, men det kändes ändå lite fantasilöst. Och man sjunger ju om små grisarna så… :-)

Jag har nyligen köpt en extern hårddisk men Plötsligt fick jag sån lust att köpa en till, en gul tror jag… Vet inte HUR det kan komma sig 😉 Fast risken är ju att fler kommit på samma ”spontana” idé efter att ha sett dina bilder på… nya familjemedlemmen? :-) Ja jag får väl erkänna att jag också var snubblande nära att köpa en liten söt färgglad när jag köpte min men till slut valde en vanlig tråkig större grå, för den ska faktiskt bara stå på skrivbordet. Men jag hade en liten tanke på att komplettera med en liten söt bärbar karamell senare, fast jag verkligen inte behöver nån… har inga planer på att bära den nånstans…juli 7, 2010 – 11:18 e m

♥ Babypink ♥ - Hej hej ville bara passa på att önska er en riktigt skön helgjuli 9, 2010 – 3:12 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*