Tips: Fantastisk fotograf som älskar färg! :O))


Alla ni som tittat in till mig vet att jag älskar färger! Det är för mig en av de viktigaste ingredienserna i en bild och när jag ser andra använda starka färger och många blir jag alldeles lycklig! Fotograf Frida Börjesson är just en sådan fotograf jag blir alldeles lycklig i magen av! Hennes bilder är makalöst färgglada och verkligen unika! Jag uppmanar er alla att titta in till hennes blogg och framför allt kolla de senaste bilderna…de är GRYYYMT bra!!

 

Fridas blogg finns HÄR!


Ett svar till “Tips: Fantastisk fotograf som älskar färg! :O))”

  1. Ja, färg gör en glad 🙂
    Tycker mej känna igen ”stilen” av en annan väldans duktig fotograf, veeeeem kan det vara 😉

    KRAM på dej vännen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *