Grattis Emma

Idag är det Emma som har namnsdag och vad passar bättre då än en bild på vackra Emma!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

LissenTo - Ögon lika grön som ängarna och sommaren. Vacker bild på Emma!
Trevlig helg, önskar jag dej. //Lissenjuli 23, 2010 – 10:06 e m

Emelie Talvis - fin bildjuli 23, 2010 – 10:41 e m

Maria - Vilken vacker bild!

svar: Du har absolut en poäng där. Fast här där jag bor är det helt otänkbart att man skulle ta betalt för en katt. Vill man skaffa katt här är det bara att hälsa på hos närmsta granne för att höra när någon kull är redo för flytt. Jag bor som sagt i Finland på landet.
Det var inte heller tänkt att mitt inlägg skulle hamna på blogg.se’s framsida, så från början var det riktat till mina vänner som läser min blogg – inte till hela världen. Nu blev det ju dock lite ändrade planer. 😉
Fast jag räknar inte med att någon via bloggen kommer att ta hand om katterna, utan de kommer högst antagligen att hamna hos någon bekant som vill skaffa kisse.

Men annars håller jag absolut med om att katters värde borde höjas till det samma som hundars. Sjukt att katter alltid nedvärderas och att folk ibland till och med bara skaffar en katt för en kort tid och sedan gör sig av med den. Skaffar man kan får man vara beredd på att ta hand om den i många många år. En av våra katter är nu över 20 år och är pigg som en nötkärna. Snacka om att de blir en del av familjen 😉

Sorry om den här kommentaren blev lite rörig. 😛juli 23, 2010 – 11:10 e m

Pippi - Vacker bild!juli 24, 2010 – 4:27 f m

CRAVE PHOTOGRAPHY - vie gates! Beautiful work!!!juli 24, 2010 – 6:27 f m

Dave Q, UK - this photo is so sweet, you have a lovely blog.juli 24, 2010 – 7:52 f m

vexy - tack vännen :)

Absolut, kommer vara lite kaotiskt den närmsta tiden, men när jag väl kommit till rätta i den nya lägenheten (1 sep) så ska jag nog få rätsida på tillvaron.juli 24, 2010 – 9:32 f m

Emma Roodla - Foto - hihi, tackar :)! Denna gillar jag :)!!juli 26, 2010 – 8:49 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*