Mår inte bra….

Min värk i armen/handen har kommit tillbaka och spridit sig upp i axel och nacke och huvudvärken kommer då som ett brev på posten! Och tröttheten… Jag förstår inte varför och det gör mig så ledsen! Jag vill må bra! :O((((

Hoppas ni har en bättre dag…det är trots allt underbart väder! :O) 

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

LissenTo - Åh din stackare, det är nog bara vila som hjälper. Men jag förstår att du blir ledsen och trött.

Här är regnigt, så jag passar på att måla. Dessutom blir jag crazy, när jag inte fattar hur man gör i photoshop. Nu kaffe och soffan med god bok.
Krya på dej Annelie!
Kram Lissenjuli 26, 2010 – 2:01 e m

Michelle - Gud vilken vacker bild! Otroligt! Älskar ljuset, färgerna och den lilla bokehn som är med! Hoppas du kommer känna dig bättre snart. Förresten, tack för bilderna har lämnat länken till dom andra, det fanns ett par riktigt fina på Nicole tycker jag :) Kram till dig!juli 26, 2010 – 3:43 e m

Robin - Riktigt fin bild!juli 26, 2010 – 3:59 e m

Anna - Krya på dej, kram Anna

Ps jättevacker bild:)juli 26, 2010 – 5:54 e m

Helena Kulle - Usch! Känner verkligen med dej. Lever själv med kronisk värk och vet hur jobbigt det är.
det är jobbigt också när man inte vet varför. Och att det bara kommer och har en hel del annan värk som följe. Det är riktig öken. Hoppas du mår bättre snart eller hittar ett sätt att stå ut, jag tänker på dej och sänder lite energi *swosch*

KRAMjuli 26, 2010 – 6:12 e m

Kerstin - Stackars dig, det är inte alls kul att må så. Hoppas att det släpper snart.
Tur att du har så här fina bilder att vila ögonen på under tiden.
Sköt om dig.
Kramjuli 26, 2010 – 7:11 e m

Fotograf Jenny Eriksson - Fantastisk bild! Krya på dig! <3juli 26, 2010 – 8:23 e m

Ida - svar; tack så mycket! hehe, man kan väl säga att jag är lite poetisk av mig.

okej, det låter bra. jag ska googla lite på det! 😀juli 26, 2010 – 9:25 e m

Jessica - Hoppas du har piggnat till, det är ett helskotta att ha ont i armen som man använder så ofta. =(
Jag skall kurera min hals och dricka lite cola och kolla på alla fina bilder jag missat i bloggen din:D
Trevlig kväll!juli 27, 2010 – 8:17 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*