Västervik…och en vän


En tripp till Västervik har blivit av igen och denna gång tillsammans med min bästa vän Peter. Han åkte från Skåne upp och så träffades vi i Västervik för att kolla in denna sommarstad! Första dagen var vi bara i själva staden och den första bilden är från deras vackra torg!

Västervik har några stycken hamnar och denna bild är tagen i en av dem.

Förra gången jag var i Västervik fotograferade jag bara S:t Petri kyrka från utsidan men denna gång gick vi in och den var jättevacker inuti. Och fridfull! Som kyrkor ska vara.

På fredagen åkte vi runt i Västerviks kommun och bland annat hamnade vi i Gamleby där denna lilla söta and fanns. Den var jättetam och spatserade runt i parken där. men den hade fått lite smuts på näbben! ;O)

På sista bilden fotograferar Peter änglar i träden!

Det har varit mysigt och trevligt både i staden men framför allt att få träffa min bästa vän! Skåning som han är, är det långt mellan varven så desto trevligare när det blir av! Tack för trevliga dagar och hoppas det blir snart igen! :O))


4 svar till “Västervik…och en vän”

 1. Hej. Självklart ska jag göra ALLT för att denna kvinna blir anmäld på ett eller annat sätt. Jag kommer vara som en nagel iögat på de som känner henne, trycka på och tjata 🙂 För djurplågeri är det absolut värsta jag vet.

  Vad fina bilder du har här kommer gärna tillbaka 🙂
  Ha en bra dag / Jeanette

 2. Ulrica: Tack! Glad gör du mig att du blir varm i hjärtat! Det värmer!! :O))

  Linslusen: Vad bra! Naglar i ögat är precis vad hon behöver och jag önskar dig lycka till! Kul att du gillar mina bilder. Självklart är du varmt välkommen närhelst du har lust! :O))

  Camilla: Varmt tack!

  KRAM på er alla tre!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *