Underbara Theresa Andersson

Ikväll har jag varit på konsert i Vadstena! Theresa Andersson stod på scenen och jag är fullständigt hänförd! Det var magiskt! Energin som hon hade genom hela konserten var helt häpnadsväckande! Om ni inte vet vem hon är så är hon en tjej som gör allt själv. Spelar alla instrument själv och spelar in sig själv under tiden så det låter som en hel massa människor spelandes och sjungandes! Inte nog med detta…hon är så rolig så skrattet fanns där hela tiden och bröt genom det stora smilet som gick från öra till öra på mig! :O))) Jag var så upptagen med att hänföras att jag nästan glömde ta fram kameran så precis i slutet fick jag fram den så jag hann inte fånga det jag egentligen skulle ha velat…men bilden är ett minne och finns här för att uppmana er att lyssna på denna otroligt kreativa och musikaliska människa! :O))

Sååå…..kommer Theresa Andersson till en stad nära dig så TVEKA INTE….gå dit och njut! Det spelar ingen roll om ni inte gillar musiktypen hon har eller om ni vanligtvis inte brukar gå på konserter! Jag lovar att tar ni er dit så kommer ni uppskatta det och gå därifrån fyllda med både beundran och massor av ny energi!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Madde - augusti 12, 2010 - 7:05 f m

Har lyssnat på henne på youtube, hon är helt otrolig! Måste ha varit en riktig härlig känsla att se henne:) Fina bilder:)

Madde - augusti 12, 2010 - 7:41 f m

Kan du kanske hjälpa mig med en sak? Hur gör du för att få så att när man trycker på Theresas namn så hamnar du på youtube tex?

Fotograf Jenny Eriksson - augusti 12, 2010 - 8:56 f m

Har sett några youtube klipp med henne efter att ha läst en intressant artikel om Theresa Andersson. Tycker att hon är helt grymt bra och det vore grymt att se henne live nån gång, får väl hålla ögonen öppna! :) Fina bilder föresten!

bbaraaelin - augusti 12, 2010 - 9:28 f m

skitcool blogg!:)

Zarah-Lou - augusti 12, 2010 - 10:25 f m

Man kan inte låta bli att bli lite stolt, hon är ju trots allt från Gotland! ;D

Mikaela - augusti 12, 2010 - 11:03 f m

Fina Annelie. Du sprider så mycket värme, inte minst genom dina alltid så fina bilder. *Suck*…ÄLSKAR dina vibrerande färger, hur lent du får skinn att se ut, hur ögonen lyser…

Underbar artist också. Live musik är underbart. Försöker gå på så mycket olika soters konserter som möjligt. Är inte så mycket för stora shower, men så intima spelningar är guld!

Kram på dig!

hea - augusti 12, 2010 - 8:30 e m

Lovar dej, kommer hon så kommer jag!
För mej var hon okänd tills nyss, vilken docka :)

Grymt fångat!

Anneli - A'la Foto - augusti 13, 2010 - 1:33 e m

Ja, lyssnar man på youtube blir man inspirerad…ser man henne i verkligheten blir man både inspirerad, fascinerad och fullständigt fylld med glädje och energi!

Zarah-Lou: Klart du ska vara stolt över henne…gotländskan hade inte gått ur…den sitter säkert och hon är verkligen någon att vara stolt över…ödmjuk verkar hon vara också!

Mikaela: Varmt tack söta du…du gör mig så glad! :O)) Jag håller med…vill också gå på så många konserter som möjligt i mysig miljö! Shower där intimiteten saknas är mindre bra…det ska vara små lokaler där man nästan sitter på scenen! ;O))

Hea: Gör det! Hon är helt suverän!

Kram på er alla!!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*