Min lilla tjuriga…

Vippan har efter värmen och sommaren (som förvisso fortfarande är men lite svalare) blivit riktigt på bettet! Ja, till och med lite tjurig! Lite avundsjuka har nog tillkommit också och det är väldigt märkligt men kanske har hennes bägare också runnit över…som händer för oss alla någon gång! De två senaste nätterna har hon inte ens legat i mattes säng och det gör mig ledsen! Det är de två första nätterna utan henne i min säng från hon flyttade hit för två år sedan!

I helgen ska vi åka till Fjärilsland alla tre och hoppas att Vippan tycker det ska bli roligt! Kanske blir hon på bättre humör av det! Hoppas! Resterande av min helg består av en fotosession (förhoppningsvis om vädret tillåter) och redigering…OJ OJ vad redigering! Ligger lite efter…

Jag hoppas ni alla därute får en fin helg…

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Helena Kulle - augusti 27, 2010 - 10:17 e m

Får kissarna följa med :) Vad gulligt, tror absolut lite fjärilar kan pigga upp henne.
Ha en mysig helg alla tre..
KRAM

Emma - augusti 28, 2010 - 12:26 e m

SV: åh, tack!
söt katt c:

Cecilia Artista - augusti 28, 2010 - 5:57 e m

Wow vilka vackra blå ögon hon har din Vippan!
Hoppas du får en trevlig helg!

Emelie Talvis - augusti 28, 2010 - 8:10 e m

Väldigt fin bild :)

Erica Pettersson | HOBBYFOTOGRAF - september 6, 2010 - 6:23 e m

Åh, vad söt katten var när han kikar fram mellan löven 😀

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*