Ekorr’n satt i granen

Njae…denna lilla sötnos satt mitt på vägen en dag när jag kom med min bil….han satt som en liten staty och bara var! Men när jag kom tillräckligt nära hoppade han upp i granen…jag stannade för jag ville så gärna ha en bild på sötnosen! Jag visste att chansade jag på att gå ut och runt bilen skulle han sticka…så jag vevade ner rutan och tog fram kameran. Korren satt alldeles stilla och nästan höll andan! Efter ett tag när han insåg att inget värre skulle hända blev han jätteupprörd och började härja och tjattra som en liten tok samtidigt som han sprang iväg högre upp i granen! :O)

En liten bild hann jag med…visst är han fin?

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Madde - Jätte fin bild, svårt att få bild på de små sötnosarna:)september 9, 2010 – 7:23 e m

Michelle - Åhhh va gulli 😀september 9, 2010 – 8:00 e m

Frida - alltså underbar bild! 😀 Älskar färgerna! Vilken kamera fotar du med?september 9, 2010 – 8:22 e m

Monkan - Jaha du, jag har gjort ett enda försök en gång att fota en ekorre och det blev… ett streck :-) De är ju inte stilla! Det måste vara en riktig linslus du hittat som sitter så stilla, att du fått den så skarp. Verkligen en söt ”iten tok” :-)

Ja egentligen skulle jag ju kika in för att kommentera senaste trissen men så hade det ju tillkommit massa bilder sen dess, som jag också måste kolla. Bröllopsbilderna! Ooooooh vilka fina bilder, och sånt underbart brudpar. Jag kände direkt, men måste ändå kolla hela kategorin bröllop innan jag kunde skriva, att det här är ju verkligen dina allra finaste bröllospbilder. De senaste bilderna slår första omgången med bilder på paret också.september 9, 2010 – 10:06 e m

Sara - Svar: Men åh, tusen tack! Du anar inte hur glad du gör mig :)september 10, 2010 – 4:47 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*