Anledningen….

Ibland så funderar man på och får frågan om varför man börjar med vissa saker och hur det kommer sig att man gör det man gör! Jag behöver inte fundera så mycket när det gäller fotografering och varför jag älskar att fotografera människor, porträtt, bröllop och allt annat!

Det beror på min söta Frida! Det var  hon som först stod modell för mig och det var en fantastisk fotografering som jag fortfarande idag minns! Det blev dessutom ett fint resultat och jag har en bild framme här hemma från denna fotografering…min första! Sedan dess har jag fotograferat henne många flera gånger och det är genom henne som jag fick göra mitt första bröllop. Otroligt nervöst men de hade sett bilderna på Frida och gillade det jag gjorde och var övertygade om att jag skulle göra bra ifrån mig! Även det gick över förväntan och sedan dess rullar det på! Tack vare min fina första modell som fick mig att inse hur otroligt roligt detta är, och till hennes entusiasm och vilja att dela med sig av dessa bilder så andra kunde se och gilla det jag gör!

Jag är så glad och tacksam för detta för fotografering och allt som hör till det är nu det enda jag gör i mitt liv och jag älskar varje sekund av det!
varmt tack snälla söta Frida för att du har stått ut att vara min modell i vått och torrt,  även de dagar då jag velat testa ny utrustning och nya idéer och du egentligen inte alls varit på modellhumör! Allt detta har gjort att jag utvecklats och hittat något som jag älskar att göra! :O)))

Kram min älskade Frida!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

GalenBrud - Jättefin blogg med fina bilder! 😀september 16, 2010 – 9:01 e m

Maria - Super fina bröllopsbilder, va duktig du är!september 16, 2010 – 9:39 e m

Frida - Min älskade bästa vän och faster, jag finns alltid vid din sida. Stöttar o lyssnar, jag vet att du finns för mig med bara att ja har min faders humör och kort stubin, så jag kanske inte är den roligaste alla gånger!(vilket du redan vet)
Det jag vill säga är att du är den bästa i familjen och ja kommer alltid att ställa upp (i mån om tid) 😉 när du vill prova på nya grejer osv..
Och du ska veta att jag är inte tyst om dig, alla som ja känner vet att jag har världens bästa fotograf :)
Älskar dig min bästa Vän <3september 16, 2010 – 9:51 e m

SA - Helt underbara bilder från början till slut.
Fint ljus och härliga färger samt ett bra komp på bilden ovan.
Hälsningar/SAseptember 16, 2010 – 9:55 e m

LissenTo - Vilken tur du har din Frida! Fast jag tror nog att hon mest är glad att hon har dej!

Vattnets blanka vatten och allt det gröna ger det extra för bilden + Fridaseptember 16, 2010 – 9:56 e m

Madde - Åh, vilken fin bild på henne:) SÅ fina färger:)september 17, 2010 – 6:33 f m

Carpe Diem - En underbar modell Frida och med dig bakom kameran kan det ju bara bli maxat :-). Jag hänförs alltid över skärpan och den softa känslan i dina bilder. Redigerar du mycket?september 17, 2010 – 7:29 f m

Fotograf MissJeni - Det börjar ju alltid någonstans och för mig började det med min syster. Det kommer jag alltid vara tacksam över 😀

Så fin bild på din vän också!september 17, 2010 – 10:50 f m

Helena Kulle - Åh vad fint du skriver, blir alldeles tagen, vackert..!
Och det är dina bilder med, du är helt otroligt begåvad, du är min idol och det är SANT!
Duktiga duktiga du!!!
KRAM till dej och missarna..september 17, 2010 – 8:27 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*