En tur till fjärilsland

Tufsen och jag har varit i fjärilsland idag!

Eftersom det var lite konstigt väder så var det inte så många fjärilar där men en stor Pärlemorfjäril höll oss sällskap större delen av tiden!

Det blåste ganska rejält och ibland tog en vindpust ordentligt tag i blommorna men fjärilarna har ju järngrepp och sitter stadigt. Men i en pust bestämde sig Pärlemorfjärilen att ge sig av och det var verkligen som den blåste bort! På en millisekund var den 100 meter bort och den hann inte med några vingeslag där inte! ;O)

Sedan kom en söt liten fjäril och ville sällskapa med oss och visst fick den det! Jag har aldrig sett en sådan  förut så om någon kan hjälpa mig med ett artnamn skulle jag bli glad! Visst är den vacker?

Fjärilar är fantastiska varelser som verkar helt bekymmerslösa och bara fladdrar omkring och sprider skönhet omkring sig! Jag älskar dessa undersköna varelser och kan njuta av dem hur mycket och länge som helst! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Annica - Du tar otroligt vackra foton.augusti 14, 2008 – 12:23 f m

pudelflicka - Bilderna du visar här är så fantastiska.
Kram Hedvigaugusti 14, 2008 – 7:21 f m

Zoey - Vilka vackra bilder! Och vilken mysig katt på fjärilsjakt den med 😀augusti 14, 2008 – 8:34 f m

Daniel - Dom här får du göra tavlor av!augusti 14, 2008 – 11:54 f m

Ulla - Visst är fjärilar underbara varelser! Och dina bilder är också helt ljuvliga! Vad gäller de sista bilderna så tror jag att det är någon art av Guldvinge. Det finns så många olika, men samlingsnamnet är guldvingar….tror jag :)
Kram Ullaaugusti 14, 2008 – 1:47 e m

Anneli - Annica & Pudelflickan: Tack för att ni gillar mina bilder och att ni berättar det för mig! Värmer mitt hjärta oerhört!

Zoey: Ja min lilla fjärilsjagande kisse är jättemysig…och snäll…även mot fjärilarna! hittills har hon inte lyckats fånga en enda! ;O))

Daniel: Vilken bra idé! Det tål att tänkas på! ;O)

Ulla: Tack för din snälla kommentar! Glad blir jag att du gillar mina fjärilsbilder! :O)) Och ännu mer tack för namnet på den lilla fjärilen. Den är lik en blåvinge så jag tänkte själv lite på Guldvinge men jag var inte säker!

KRAM till er allihopa!augusti 14, 2008 – 5:14 e m

Malin - Vilka vackra bilder :)
Kram
Malinaugusti 17, 2008 – 10:17 e m

Anneli - Tack Malin!

Glad gör du mig med ditt besök och ditt gillande av mina bilder!!

KRAM!augusti 17, 2008 – 10:21 e m

Ingrid - Jag tycker egentligen att fjärilar är otäcka varelser, men dina är väldigt fina.augusti 18, 2008 – 11:17 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*