Kan inte låta bli….


Hon är så vacker min ässkade Tufsen! Hon har världens vänligaste ansikte…och hon är min ängel!

Jag har märkt att många tror att Tufsen är en hane…förmodligen tycker ni att Tufsen är ett manligt namn men inte för mig…hon är som en liten rufsig tufs som jag älskar såå mycket….och hon är fantastiskt fin flicka! :O))) (och detta betyder inte att jag älskar Vippan mindre…bara att hon har mindre päls just nu! ;O) )

,

9 svar till “Kan inte låta bli….”

 1. Den nya versionen med filminspelning kostar runt 20 000:- och det känns onödigt att köpa en äldre version när jag troligen kommer att ha den en bra tid 🙂

 2. Åh, va söt hon är, jätte fina bilder:) Skulle fota henne precis lika mycket som du gör när hon är så vacker och sitter så fint:)
  Är en utav dem som råkade skriva han en gång åt henne, ber om ursäkt:)

 3. SAn: Det är jag också! Tycker det är otroligt fascinerande varelser…och vackra! Glad blir jag att du gillar dem! :O)

  Pippi: Tack snälla! Zammy är också fin! :O)

  Sofia: Ok!

  Madde: Ja, hon är en väldigt duktig fotomodell och gör sig väldigt fint på bild då hon alltid visar sig från sin bästa sida…nästan i alla fall! ;O)
  Det är ingen fara att du kallat henne honom…det är många som har gjort det så därför ville jag förtydliga att hon är en hon! :O))

  CamillaH: Tack snälla! Hon är jättevacker! :O)

  Kram på er alla!

 4. Crazy Blonde: Jag har för mig att jag svarat just dig på detta tidigare men här kommer det igen: Canon 100 2,8 macro! Det perfekta objektivet! :O)
  Och ja…hon har fina ögon min ässkade tufs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *