Kan inte låta bli….

Hon är så vacker min ässkade Tufsen! Hon har världens vänligaste ansikte…och hon är min ängel!

Jag har märkt att många tror att Tufsen är en hane…förmodligen tycker ni att Tufsen är ett manligt namn men inte för mig…hon är som en liten rufsig tufs som jag älskar såå mycket….och hon är fantastiskt fin flicka! :O))) (och detta betyder inte att jag älskar Vippan mindre…bara att hon har mindre päls just nu! ;O) )

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

SAn - Jättefina! Jag älskar kattfoton då jag är ett riktigt kattfreak! :)september 29, 2010 – 5:12 f m

Pippi - Hon är jätte vacker. Hon är väldigt lik min Zammy.

Kramseptember 29, 2010 – 6:36 f m

Sofia - Den nya versionen med filminspelning kostar runt 20 000:- och det känns onödigt att köpa en äldre version när jag troligen kommer att ha den en bra tid :)september 29, 2010 – 7:19 f m

Madde - Åh, va söt hon är, jätte fina bilder:) Skulle fota henne precis lika mycket som du gör när hon är så vacker och sitter så fint:)
Är en utav dem som råkade skriva han en gång åt henne, ber om ursäkt:)september 29, 2010 – 7:21 f m

CamillaH - Jättevacker katt!september 29, 2010 – 7:30 f m

Anneli - A'la Foto - SAn: Det är jag också! Tycker det är otroligt fascinerande varelser…och vackra! Glad blir jag att du gillar dem! :O)

Pippi: Tack snälla! Zammy är också fin! :O)

Sofia: Ok!

Madde: Ja, hon är en väldigt duktig fotomodell och gör sig väldigt fint på bild då hon alltid visar sig från sin bästa sida…nästan i alla fall! ;O)
Det är ingen fara att du kallat henne honom…det är många som har gjort det så därför ville jag förtydliga att hon är en hon! :O))

CamillaH: Tack snälla! Hon är jättevacker! :O)

Kram på er alla!september 29, 2010 – 1:05 e m

♥ FOTO ♥ Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog - Sååå vackra ögon!! Vad fotar du med för objektiv? :)september 29, 2010 – 7:15 e m

Anneli - A'la Foto - Crazy Blonde: Jag har för mig att jag svarat just dig på detta tidigare men här kommer det igen: Canon 100 2,8 macro! Det perfekta objektivet! :O)
Och ja…hon har fina ögon min ässkade tufs!september 29, 2010 – 11:22 e m

Karin - Åh, så fin hon är! Njut av henne. :-)oktober 1, 2010 – 6:36 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*