Höstfärger

Idag är det helt fantastiskt ute! Utanför mitt jobb står det så otroligt vackra Lönnar som är röda, gula och orangea och bara strålar i solskenet och mot den knallblå himlen! Det är härligt hög, kall luft och allt är bara så njutningsfullt! Dessvärre sitter jag inne och jobbar så jag har ingen möjlighet att gå ut och fånga detta med kameran så ni får en bild i samma färgskala som träden…

Hoppas ni har lika fint väder som jag och att ni kan vara ute och njuta! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
LissenTo - september 29, 2010 - 2:41 e m

Precis vad jag behövde. En vacker bild som ger mej energi, vilka färger.
Mycket att göra och fixa för mej också.

Kram

Michelle - september 29, 2010 - 7:08 e m

Ja idag har det varit fint :) Fin bild!

Helena Kulle - september 29, 2010 - 9:36 e m

Känner att jag snart har använt alla min braiga ord..du är så otroligt duktig Anneli, tvivla aldrig nånsin på det. Du har en gåva, var rädd om den..och dej..och kissemissarna.
KRAM till er alla..!

Neha - september 30, 2010 - 8:07 e m

Superfin bild:D

Madde - oktober 3, 2010 - 7:56 f m

Jätte fint foto, så härliga blommor och färger:)

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*