Väder?

Veckans onsdagstema är väder och det har jag nu funderat mycket på! Jag är en person som inte tror på väderleksrapporter…eller lyssnar på dem…inte ens inför viktiga tillfällen (andra gör det åt mig men inte jag).

Så tänkte jag alltså nu på vad väder är…Hur kan jag spegla det i en bild? Det första jag tänker på är så klart nederbörd av någon form! Gärna stora hotande mörka moln med ösregn i ena kanten! Eller tätt snöfall! Men nu har det inte varit sånt väder (förvisso var det just hotande mörka moln med regn från ena kanten igår men då hade jag ingen kamera med mig) här så jag fick tänka lite till! Men faktum är ju att varenda liten naturbild innehåller ju väder! Eller hur? Så på ett sätt är detta det lättaste temat man kan ha!

Så jag valde denna bild….dimman börjar lägga sig på kvällen när kylan möter värmen och himlen är sådär magiskt rosa! Hoppas ni ser och känner vädret! :O))

Onsdagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Linda - underbart foto!!
var in och kikade på din hemsida och korten från Fridas student, men sååååå lika ni är skulle lika gärna kunnat vara du och det hade jag trott om det inte stog att det var Frida:)oktober 20, 2010 – 12:09 e m

Anni - Oh ja, älvorna hos dig är minsann rosa där de dansar – så stämningsfullt!oktober 20, 2010 – 12:26 e m

Pialotta .. - Jovisst är det så att var naturbild har väderlek i sig.. du valde så vackert.. gillar som vanligt din bild.. Himmelskt:)oktober 20, 2010 – 1:38 e m

Lovisa - härlig bild :)oktober 20, 2010 – 7:00 e m

Madde - Vilken underbart vacker bild, sådana vackra färger:)oktober 20, 2010 – 7:50 e m

Kerstin - Stämningsfullt och fina färger. Klart att jag känner vädret. :)
Ha det gott.oktober 20, 2010 – 9:02 e m

Johanna - Fotoblogg! - Härlig höstbild! Vackert ljus och så fridfullt. Jag kan bli alldeles tagen av vissa naturvyer, sådär att man nästan vill gråta. Som en sådan här vy. 😀oktober 20, 2010 – 9:15 e m

Camilla "Lillagul" - Inte nog med att jag käner vädret , jag ser älvorna också 😉
Supersnyggt foto !!!oktober 20, 2010 – 9:22 e m

Pysselfarmor - Wow – vilken djäkla snygg bild! Ett konstverk – helt magisk!oktober 20, 2010 – 11:23 e m

Mona - Wow, det ser helt sagolikt ut. Magiskt!oktober 20, 2010 – 11:25 e m

Toves Foton - I fell in love!!! Underbar bild!!oktober 20, 2010 – 11:52 e m

D A H L È N - sv: Tack så mycket :) hon är rätt söt 😉 har du sett bilderna jag tagit på min mammas birmor? :)

Super vacker bild! du lyckas jämt!!oktober 21, 2010 – 7:31 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*