Blir så trött!

Om jag ringer till en vårdcentral för att söka läkarhjälp vill jag inte ha svaret: Men vad tror du läkaren kan göra för dig?

Vårdcentralen är det stället man ska vända sig till om man behöver läkarhjälp…varför kan de då inte hjälpa en? Inte ens försöka? Jag förstår också att de har mycket att göra och att de säkerligen är överarbetade osv….Men nä….det är inte svaret jag vill ha….

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kerstin - Det är så sorgligt att det är så här sjukvården fungerar idag. Man ska inte dra all sjukvårdspersonal över en kam, men inte är det kul när man blir ifrågasatt över varför man ens ringer.
Har en bekant vars make som aldrig varit sjuk, aldrig belastat sjukvården gjorde illa ryggen och fick komma till läkare. Den första kommentar läkaren har till mannen är -”Så du tror att du har cancer”! Helt sjukt, hur kan man som läkare säga så? Han hade ju bara gjort illa ryggen och ville ha hjälp.
Jag hoppas att du får komma till en läkare och att du får den hjälp du behöver.
Sköt om dig.oktober 27, 2010 – 8:00 e m

Linda - du får inte vara så snäll!! säg att du SKA ha en tid..ush vet hur det är.. men så på dig!! Det är väll inte du som ska veta vad doktorn kan göra för dig!!oktober 27, 2010 – 9:19 e m

Madde - Förstår att du blir irriterad! Det är därför de ffinns där, för att hjälpa. Och hade du vetat vad de kunde göra för dig hade du väl sagt det redan från början….förstår mig icke på läkare/sköterskor ibland. Hoppas du får sova gott.oktober 27, 2010 – 9:45 e m

Pysselfarmor - Måste bara kommentera detta också eftersom jag upplever samma sak….att få läkarhjälp är helt djäkla hopplöst! Man ska vara frisk för att kunna vara sjuk och kämpa till sig sjukvård – bakvända världen numera!oktober 27, 2010 – 10:26 e m

LissenTo - Hoppas du får den hjälp du behöver. Förstår att du känner dej förtvivlad av deras bemötande.
Kram Lissenoktober 27, 2010 – 10:42 e m

Marias Hörna - Ja detta svaret är så lågt. Det är det jag säger…man måste vara frisk för att överleva. Visserligen har jag haft tur men inte alla nej nej
Kämpa på kram Mariaoktober 28, 2010 – 7:18 f m

elin [fotoblogg] ♥ - mysig bild 😀oktober 28, 2010 – 9:21 f m

Fotograf Matilda Bäcker - Sv: Jag vet, jag reagerade också på det och tyckte det var tråkigt. Men jag valde att se mellan fingrarna på det eftersom hon annars (i sin vanliga blogg) så duktigt skriver ut vem som tagit vilka bilder. Men funderar på att börja vattenmärka mina bilder igen, med namn och hemsideadress så som jag gjorde förut. Det är tråkigt för det förstör bilden lite tycker jag. Men ibland känner jag att behovet finns, då inte alla hänvisar till fotografen när de använder bilder på Internet.oktober 28, 2010 – 1:24 e m

Fotograf Matilda Bäcker - Sv: Hon är ju inte så lätt att få tag på nu under Idol-tiden, men jag skickade ett sms om saken och hoppas att hon läser det.
Namnmärker du även bröllopsbilder och så som du skickar till kunder? Tycker de inte att det är störande med ditt namn på bilder som de vill ha i ett bröllopsalbum eller så? Det är det som oroar mig, därför jag slutade med det.oktober 28, 2010 – 1:41 e m

tess - Gud vilka underbara bilder du har i bloggen. Är de du som tar dom?oktober 28, 2010 – 2:17 e m

Photos by Storm - Fy vilket dåligt bemötande. Man ringer väl inte om man inte måste. Jag, som jobbar i Landstinget, blir så störd. Här jobbar vi mycket med bemötande och tillgänglighet. Hoppas verkligen att du får hjälp/Lisoktober 28, 2010 – 5:57 e m

Sanna Ek - Har också vart i kontakt med vårdcentralen nu i veckan då jag legat sjuk.. 9 av 10 fall.. vad ska man säga? SUCK!

Fast jag hade nått positivt att säga när jag klickade mig in hit ju (redan innan jag sett nya, fina uppladdade bilder!).

Var inne hos Emma Roodla och såg bilder du tagit. Superfina som alltid. Men det roliga, jag tänkte direkt när jag såg bilderna (färgerna, ljuset bland annat) så tänkte jag direkt på dig. Du har verkligen hittat din egna stil & den är superfin! Keep up the good work!oktober 28, 2010 – 6:35 e m

tess - De är skoj med bilder. har en vän som fotar och han har ett underbart uttryck i sina bilder… du har ett annat som oxå tilltalar mig.oktober 28, 2010 – 6:53 e m

Fotograf Matilda Bäcker - Sv: Får väl börja med det igen då. Hade som sagt det förut, men tyckte det förstörde bilderna lite. Men om man kan fixa en diskret stämpel så är det ju okej. Jag har t ex inte tänkt på att du namnmärker alla bilder i bloggen, så din är ju väldigt diskret och bra :)oktober 28, 2010 – 9:10 e m

Michelle - Tycker dom är urusla. Hjälper ALDRIG till man måste nästan dö först.oktober 28, 2010 – 9:43 e m

tess - Ja jag tror de måste få synas och delta för att de ska få visa va de står för. de kommer ju inte fram så mycket nu utan de är bara vad andra säger att de står för…

Ja men visst är de så. Taccos HAR ju blitt något vi äter ofta och mycket… men att kalla de genuint svenskt… jaaaa de e lite komiskt… men ja köper de men de va just att ja kom på de ihop med SD å de… va e svenskt idag?

Ja bilder är skoj å dina tilltalar. Jag har väl inte träffat på så många som jag liksom WOW WOOW… kanske mmm detta är snyggt men inte såhär…. De e du å Peter tror ja…oktober 29, 2010 – 8:18 f m

Millasfoto - Mycket vackert foto! Trist svar att få från sjukvården… en egen diagnos kan man ju ställa när man googlar på datorn men när man väl ringer läkare vill man ju ha hjälp och råd! Hoppas du får det till slut! Kram och Trevlig Helg!oktober 29, 2010 – 11:17 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*