Blå

Idag borde vara en härlig dag….Min sötaste Frida ska bjuda mamma och mig på musikal. Grease! Det har jag längtat efter ända sedan i våras då biljetterna beställdes! MEN…jag har sån värk i mitt ena ben så jag kan knappt gå, inte sitta, inte ligga….Jag har inte sovit på hela veckan och värken är så överjävlig så jag skulle med nöje köra en kniv i benet för att lätta lite på smärtan! Det oroar mig hur jag ska klara av att sitta stilla ikväll i tre timmar och försöka koncentrera mig på det på scenen! Men jag har ju inget val….det går ju liksom inte säga till alla på scenen att kom tillbaka till  vår stad om  några veckor….då är jag nog frisk!

Snälla…håll tummarna att jag klarar det! Och att det är så bra så jag glömmer den isande värken för ett tag!
Och så klart att värken går över helt och hållet! För jag orkar inte med mera nu! :O(((

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Matilda - Tråkigt och dålig tajming med benet, hoppas det går över! :)oktober 29, 2010 – 11:37 f m

ulrica - Åh vännen.. jag skickar en bamsekram och hoppas att du kan klara av att njuta av den härliga kvällen ni har framför er!

Ta en värktablett så kanske smärtan lindras lite grann?

Stor KRAMoktober 29, 2010 – 11:51 f m

Anette - Så dumt at du ikke føler deg i form! Jeg holder tummarna og krysser fingrene som vi sier her i Norge, og håper du får en fin kveld! Hilsen Anette :)oktober 29, 2010 – 4:38 e m

Hannah Larsson - Åh tack så mycket Anneli! 😀 Glad jag blir.

Störtfin bild ovan!oktober 29, 2010 – 6:36 e m

Lovisa - gillar bilden:Doktober 29, 2010 – 11:29 e m

Nilla - Vilken underbar bild!oktober 31, 2010 – 6:16 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*