Semester….

Idag är det första dagen på min semester! Fyra veckor är bokade som semester! Så här tidig semester har jag inte haft på många år men det har andra orsaker som jag inte går in på just nu men nu ska jag njuta av att vara ledig…och inte ha något eller någon jag behöver passa…i fyra långa härliga veckor!! :O))

Så vad har jag gjort idag? Jag har varit hos två olika sjukgymnaster. Hos den första tjänade jag 1400:- och den andra gav mig faktisk hjälp! Efter det var det vila och sedan på kvällen var jag ute på promenad med kameran och njöt!!

Men på det stora hela har jag haft en bra första semesterdag och den har ingett hopp så jag är glad! Men nu är jag helt slut och har så ont så jag ska lägga mig!

Jag önskar er alla som besöker min lilla sida här en riktigt trevlig tisdag!! :O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Fredrik Setterberg - Ännu en bild med trolsk känsla! Du är otroligt duktig. / Fredrikaugusti 19, 2008 – 8:31 f m

Anna - Såååååååå ljuvlig bild!

/ Annaaugusti 19, 2008 – 12:21 e m

MissMagicGirl - Vilken härlig bild!
Känns väldigt magisk!augusti 19, 2008 – 1:55 e m

ulrica - Vad skönt att höra, hjärtat, att du fick hjälp hos sjukgymnasten!! Och.. semesterdagen ingav hopp?! Nu gjorde du ju mig ruskigt nyfiken.. jag önskar dig ju allt gott ju :).

Jag hoppas du njuter av din härliga semester nu och att allt går din väg även i fortsättningen.

Stora KRAMARaugusti 20, 2008 – 7:24 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*