Det är över nu….

Nu har den sista versen sjungits ut för denna höst! De sista bilderna på den vackra hösten knäppts och nu stundar vinterbilder för några månader framåt! Idag är världen vit utanför mitt fönster och jag har känslan av jul inuti mig! Känslan av jul som finns inuti mig är den som jag har kvar i minnet från jag var liten! De jularna när jag åkte med min pappa på juldagsmorgonen till skogen för att hitta den perfekta granen. Känslan av längtan efter alla paket och värme och gemenskapen som julen var! Känslan av när hela världen var vit och granen lyste varmt upp det inbonade huset! Det var väldigt längesen en julafton var så för mig och de senaste årtiondena har varit mest ångest. Och ändå är det den längtan, den lyckan om vad julen borde vara som jag grips av när den första snön kommer!

I år är det en lite annorlunda känsla som också dyker upp! Jag har alltid älskat vintern och längtat efter den första snön och inte kunnat bärga när jag sett de första flingorna sakta dala ner utan kastat mig ut och njutit av dem! I år…är känslan…lite kallare! Det är med en uns av ångest jag ser de kalla, snöklädda månaderna framför mig! Det stör mig att jag och min kropp inte vill samma sak! Jag älskar vintern och snön och allt som har med det att göra! Jag älskar den krispiga kylan som får mig att njuta, bli glad och känna mig levande! Tyvärr tycker min kropp helt annorlunda och vill ha värme! Kanske är jag schizofren…min själ och min kropp är två personer? De har i alla fall två helt skilda mål och önskningar i livet och jag är emellan…men vem jag är vet jag inte!

Nu är i alla fall snön här och bilderna som kommer komma ur kameran kommer vara vinterbilder! Oavsett vad kropp eller själ tycker om det! Om jag inte ska utveckla studion och börja försöka hitta intresset för det…..

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Dianne - november 9, 2010 - 5:31 e m

for en nydelig blogg – flotte farger på headeren.

kjekt om du vil besøke min nye blogg om hudpleie og velvære :)

http://foreverdianne.wordpress.com/

ha en flott kveld

Helena Kulle - november 9, 2010 - 7:39 e m

Känner igen det så väl, känslan om jul, jag vill också ha en mysig jul, men mycket av allt. Men just i år vill jag verkligen hoppa över det, det finns nog ingen högtid man kan känna sig så ensam på som på julen..
Här är det snöfritt än så länge, hoppas ett tag till, har inga vinterdäck än :(
Sv: Jag ger Timon Royal Canins Maine Coon mat som godis, stora bitar, detr gillar han, så är det bra för tänderna också, ett bra tips!

KRAM

Linda - november 9, 2010 - 7:53 e m

Hoppas ditt ben kryar på sig!
kramar

Helena Kulle - november 9, 2010 - 8:46 e m

Sv: Han äter Iams, tycker personligen det och Eukanuba är den bästa maten. Mest kött i dom.
Vad äter dina missar?
KRAM

Anna - november 9, 2010 - 9:09 e m

Älskar bilden! Grymt fin!

Neha - november 9, 2010 - 11:11 e m

Snygg bild:D

yvan - november 10, 2010 - 7:25 f m

Simple, yet very beautiful photo. Congratulations!

Madde - november 10, 2010 - 8:14 f m

Jätte fin bild:)

veronica-ifokus - november 10, 2010 - 9:10 f m

Hej vännen.
Här är det full snöstorm idag och kallt, brrr vill bara krypa ned under täcket!!
Har för mig att du har gjort en fotobok, vars beställde du ifrån??

Johanna (en liten paus) - november 10, 2010 - 1:28 e m

Vilken galet vacker bild – jag vill oxå ha värme :)

Kram Johanna

Becka :) - november 10, 2010 - 3:50 e m

gud va fin blogg :O

torprosen - november 11, 2010 - 10:49 e m

Underbart vacker bild och även din text griper tag..känner igen känslan..Kram! Torprosen

FotoOgDesign - november 12, 2010 - 6:27 f m

Flott bilde! Nydelig farger og lys! :-)

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*