Naturens eget mönster

En dag i höstas när det var som allra vackrast ute var jag på tur och och hittade ett helt fantastiskt ställe att göra magnificenta bilder på! Det var en brant där en yttepytteliten gran fanns och tillsammans med alla höstfärger visste jag att det skulle bli vackert! Dock var det en gigantisk utmaning då jag inte har sugfötter alls och branten var BRANT!! Men jag kämpade! Tog sats upp för branten kastade mig på det perfekta stället…upp med kameran snabbt och leta det ultimata motivet…samtidigt som jag gled så sakterliga ner i diket som var fullt med vatten! Det gällde att inte glömma bort just den där vattendelen för det var viktigt att komma ihåg att sätta ut fötterna på rätt ställe när jag glidit tillräckligt långt ner! ;O) Några bilder blev det men av någon anledning har jag inte visat dem än för någon! Jag har knappt tittat på dem själv! Men idag, när måndagstemat vill ha mönster och jag behöver färg, då passar det utmärkt tycker jag! För detta är ju naturens egna mönster…det gäller bara att se dem! :O)

Måndagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Petunia - Ingenting er vakrere enn det naturen steller i stand helt på egenhånd!
Flott bilde og valg på tema denne gangen! Mønster finnes over alt og det gjelder bare for oss å se etter!!november 15, 2010 – 9:47 e m

SAn - Jag förstår inte alls hur du kan få till sådana fina färger när det är höst?! Jag lyckas aldrig! Hur bär du dig åt? :)

Magiska är dina bilder iaf! :)november 15, 2010 – 9:48 e m

Helena Kulle - Ja, naturen är ett underverk i sig. Herregud så vackra tavlor den kan måla upp, som dina bilder :) Vilken fin bild du tagit och snygg redigering som vanligt.
KRAMnovember 15, 2010 – 9:49 e m

Hedwig - Så vackert. Kul att du fick ut något ur din äventyrliga klättring.november 15, 2010 – 9:58 e m

Maria G - Det var ett vådligt äventyr, men en alldles underbar och vacker bild fick du i alla fall! :)
Ha en fin kväll!november 15, 2010 – 10:05 e m

Johanna (en liten paus) - Som sprakande eld :) – och vad gör man inte för ett bra foto ;o)
Ha en fin dag!november 16, 2010 – 8:21 f m

Fotograf Matilda Bäcker - Som en målad tavla. Så vackert!november 16, 2010 – 9:40 f m

Irene - Nydelig … noen helt utrolige farger! Sterk kontrast til alt det hvite som har lagt seg over landskapet her!november 16, 2010 – 11:36 f m

Rimkogeren - Danmark - Tak for din kommentar – Ja man kan blive overrasket.
Hvor er det et fantastisk smukt billede :-)november 16, 2010 – 12:07 e m

Linn - Tack så mycket :)

Vad kul att du skrev så jag hittade hit! Känns som att kliva in i en förtrollad sagovärld när man klickar sig in här.
Dina bilder är magiska och fantastiskt vackra!november 16, 2010 – 12:32 e m

Petra - super fina bilder :)
Vill du ha en bloggsvar invite?
Besök då min blogg och kommentera Bloggsvar inlägget :)
Kramnovember 16, 2010 – 2:20 e m

Cecilia Artista - Ok fint mönster. Men det är ju färgerna som gör hela bilden tycker jag! Riktigt snyggt!november 18, 2010 – 4:09 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*