Jag vet inte….

Jag har haft en märklig vecka denna vecka som avslutas idag! Jag har dessutom blivit sämre i mitt ben och det gör mig ledsen! :O( Jag hade egentligen tänkt att lägga in en bild på Vippan från julkortsfotograferingen igår men så tänkte jag att det blir nog för mycket katter för er så jag valde den här! En bild som jag inte vet om! Jag gillar mycket med den men jag vet inte om jag ändå gillar den! Men jag vet att jag inte är klockrent nöjd….men jag tänkte: kanske är den värd att visa ändå! Men den känns lika mörk och murrig som jag känner mig så….men vi får se hur länge den ligger kvar! ;O)

Hoppas ni haft en skön helg och att veckan som kommer blir bra….till och med TOKbra! Det önskar jag i alla fall! :O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - Kan aldrig bli för mkt katter! :-) Det är ju det bästa som finns!

Tycker det var en fin bild, lite mystisk så där :)november 22, 2010 – 12:03 f m

LissenTo - Anneli jag gillar din bild, den är mystiskt finstämd.

Det lilla snurrade gyllene strået, så fint………….

Hoppas du får en TOKbra vecka och att du blir bättre i ditt ben.
Kram Lissennovember 22, 2010 – 9:20 f m

Helena Kulle - Tycker absolut du ska vara klockrent nöjd. Den är helt fantastisk..gillar kombinationen av raka hårda streck och dom mjuka. Och sen ljuset som bildar små regnbågsnyanser, otroligt fint och vackert.
Usch vad trist med ditt ben, hoppas det blir bra snart.
Skickar en stor KRAM, så kanske det hjälper lite :)
KRAMnovember 22, 2010 – 9:53 f m

Helena Kulle - Oj glömde några saker..gillar nyansen i bilden..och du, finns inget finare än katter, så tänk inte så :)november 22, 2010 – 9:54 f m

Vinterhagen - Mycket snygg bild, älskar färgerna och ljuset, men katter kan det aldrig bli för mkt av speciellt inte dina sötnosar!!
Jätte trist att dit ben blivit sämre, hoppas det vänder och blir bättre igen!
Kram!november 22, 2010 – 11:55 f m

Lovisa - Snygg bild :)november 22, 2010 – 12:05 e m

hea foto - Det här är verkligen hur snygg som helst, var toknöjd! Man ser ljuset i allt det mörka, precis det ska man tänka på dom mörka stunderna, ljuset kommer alltid tillbaka :)
Hoppas du blir frisk i ditt ben snart min vän :)november 22, 2010 – 9:59 e m

Petra - Vilket ooootroligt vackert fotografi! Jag älskar bakgrunden och den lilla reflexen (som ser ut som en halv CD-skiva)! :-) Krya på benet!november 23, 2010 – 9:02 f m

POOS - Riktigt fin bild. Speciell, men.. mysig på något sätt :)november 23, 2010 – 4:40 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*