Oinspirerad…

När jag inte är ute och fotograferar varje dag som jag brukar då försvinner inspirationen! Jag har typ fotograferat en gång på två veckor och det är alldeles för lite! :O( Så….inspirationen är på botten så därför ger jag er denna bild! Jag känner sig som den där Syrenresten….uttorkad och död fast ändå ”in the spotlight”…men har ingenting att ge! Men det kommer…nog….kanske….

NF Macro

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Stefan - Det är riktigt tufft nu på vintern. Men snart vänder det. Om en knapp månad går vi mot ljusare tider :)december 1, 2010 – 11:49 e m

Maria G - Åhh vilken underbar bild!
Sååå snygg!

Jag förstår precis hur du känner dig, har ju själv inte mått så bra den sista tiden. Men har så sakteliga börjat få tillbaka lite av orken och lusten nu i alla fall :)

Ha en fin och bra torsdag!
Kram Mariadecember 2, 2010 – 12:09 f m

Kerstin - Ja, vintern är ju inte det mest inspirerande att fota. Snö, snö, snö…. ingen större variation.
Men snart blir det bättre. Framförallt ljusare.
Ha en fin torsdag.december 2, 2010 – 12:48 f m

cori henderson - Oh my! Gorgeous bokeh!!december 2, 2010 – 4:10 f m

Annelie - Verkligen en häftig bild och vilka färger!december 2, 2010 – 5:33 f m

Marias Hörna - Ja så är det med inspirationen ibland…som en berg o dalbana. Men den bilden var underbar :)december 2, 2010 – 7:59 f m

Halina - Inspiration på botten?!
Jag vågar inte tänka vilka bilder du kommer publicera när Din inspiration är på topp!… :))
Det är en underbar bild, med härlig bakgrund och ljuvliga färger. Ett mycket vackert och tilltalande makro!
Mvh Halinadecember 2, 2010 – 8:16 f m

Carpe Diem - Vilket konstverk!!!!december 2, 2010 – 8:38 f m

Helena Kulle - Vilken underbar bild.
Ja, det är tråkigt när inspirationen försvinner, den är tyvärr inte lika lätt att hitta igen. Jag hoppas du hittar den igen, men även om du inte gör det just nu så visar du ändå helt fantastiska bilder här.
KRAM från oss..december 2, 2010 – 9:01 f m

Fotograf MissJeni - Jag är också ganska okreativ vad gäller julkalender, men en läsare skrev något om att visa de bästa 24 fotografierna som jag har tagit. och ja det var nog en bra idé. Kanske något för dig med? :) Rota i arkivet är alltid kul :)december 2, 2010 – 9:39 f m

Pialotta - men du så är det för så många nu.. att ge sig ut o plumsa liksom halka runt är inget vidare:( Det skrapas för fullt utanför mitt fönster här i Skåne.. vi har en riktig snörik Vinter med snökaos lite varstans:(
Kanon läcker bild på den skavankade syrenen fick du till.. så härligt redigerad.. undras tro hur du gör:) Kramkram för det behöver vi alltid:)december 2, 2010 – 10:18 f m

Johanna - Fotoblogg! - Jättefin härlig bild! Så fina färger och snyggt med ljuset i bakgrunden. :)

Inspirationen kommer och går, så det är nog ingen fara. 😀 Kram!december 2, 2010 – 11:17 f m

Viktoria♥ - Dina bilder är helt fantastiska :) Så oroligt fina :)december 2, 2010 – 11:43 f m

@nemonen - Ha ha du är inte ensam om att känna den där känslan. Vi är inte ensamma. Det har nog med årstiden att göra bland annat. Vi får se framtiden an. Det blir ljusare och ljusare för varje dag och förhoppningsvis kommer inspiration och skaparglädje tillbaka då. Ha de!december 2, 2010 – 2:06 e m

@nemonen - Ooops glömde ju kommentera bilden. Den blev väldigt konstnärlig och vacker tycker jag.december 2, 2010 – 2:07 e m

Pia - En intressant och vacker bild blev det i alla fall!
/Piadecember 2, 2010 – 2:10 e m

Birgitta - foto CHIP - Du är så kreativ! Bland annat din bild inspirerade mig att starta PHOTO MANIA för manipulerade bilder. Tyckte det var så mycket inneboende kreativitet som kom fram i senaste Onsdagstemat.
Kom med!
http://fotochip.blogspot.com/december 2, 2010 – 2:36 e m

mimmi - Precis så känner jag det också .. så jag tvingar mig ut varje dag i alla fall minst 20 minuter när det är så kallt som det är nu .men då håller jag mig igång :)
Det var en jätte fin bild :)december 2, 2010 – 3:01 e m

LissenTo - Som vanligt så visar du en fantastisk bild, oväntad och visar din otroliga mångsidighet.

Kram på dej min vän och hoppas att inspirationen kommer tillbaks snart.

//Lissendecember 2, 2010 – 4:05 e m

Lotta - Hallå där
Himmel så länge sen jag var här.
Vilka fantastiska kattbilder du har tagit
Ja porträtten på människor är super de också.
Vinterbilden är gudomlig.
Du är otroligt duktig.
Jag har samma leda som du för jag har inte varit på någon fototripp på ett par månader.
Det är hemskt.
Tack för din goa kommentar hos mig
Den värmer jättemycket.
Kramizzzzdecember 2, 2010 – 5:29 e m

Photos by Storm - Jag ser allt ljuset där i mitten. Jag håller med dig angående inspirationen Just nu får kameran bara ligga. Här har det ju regnat och sen snöat i snart två veckor. I veckorna tillbringar den ljusa delen av dagen på jobbet. Men, som sagt, vi kommer igen, eller hur?/Lisdecember 2, 2010 – 5:40 e m

Erika(jyringen) - det är visst många som känner sig så just nu..oinspirerade och trötta…tror det är en epedemi på gång 😛december 2, 2010 – 5:58 e m

Mad World - Underbart vacker bild!
Jag känner mig också ganka oinspirerad, det är ju mörkt jag åker till jobbet och mörkt när jag kommer hem.december 2, 2010 – 6:00 e m

Lotta - Jag glömde ju bilden idag. Den är superduper den också
Härligt ljus.Är det en lampa bakom eller något annat?
Kramizzzzdecember 2, 2010 – 6:05 e m

ormbunke - Får man fram så fina foton utav det som är uttorkat och dött så får man va riktigt nöjd. Hoppas du kan känna det också. Ha de gott. Anitadecember 2, 2010 – 6:15 e m

Camilla "Lillagul" - Tjusigt värre !!!
Kan man inte tro att du skulle vara oinspirerad :)december 2, 2010 – 7:23 e m

carina - En inspirerande bild, att din inspiration lyser med sin frånvaro syns inte.december 2, 2010 – 8:19 e m

Johanna (en liten paus) - Helt underbar bild….mycket inspirerande för mig. Är så kallt att fota ute just nu…så för mig blir det oxå mer sällan men får ta mig i kragen!
Ha nu en underbart mysig fredag!!
Kramdecember 3, 2010 – 11:19 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*