En mysestund :O))

Idag har varit en ganska besvärlig dag för min bil har gått sönder och jag har haft svårt att fixa någon hjälp och när jag väl fick världens gulligaste Claes att hjälpa mig visade det sig att det var värre än vi hoppades på så nu är bilen bärgad och jag väntar med bävan på resultatet och hur djupt hål det kommer gräva i min icke existerande plånbok! Utöver detta har jag fått lite tråkiga besked och meddelanden och så har jag värk så jag tror jag ska börja fundera på att inte finnas mer! Jag har en stor knöl under höger skuldra som gör att jag inte kan använda höger arm så mycket alls och just nu och de senaste dygnen har det varit som molande tandvärk där så jag inte kunnat sova. Mycket irriterande för det stör mig att det bli sämre när jag vill att det ska bli bättre! Hur vågar den trotsa mig..den bråkiga smärtan! ;O))

Men för att göra mig lite gladare och dessutom vila min kropp så intog jag och Tufsen soffan och gosade och myste… Jättehärligt!! :O)))

Det är nog det mysigaste som finns att gosa med Tufsen såhär!! Min älskade tufspufs!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

ida - Sjukt duktig med kameran=)augusti 21, 2008 – 9:52 e m

Ingrid - det där täcket tycker jag mig känna igen :-)augusti 22, 2008 – 7:49 f m

pudelflicka - Vilken söt bild.
Kram Hedvigaugusti 22, 2008 – 8:01 f m

Camilla - Ser mysigt ut! Hoppas att du snart ska må bättre.
Kram
Camillaaugusti 22, 2008 – 12:05 e m

AnnaKK - Tråkigt med bilen, och hoppas att det ändå inte blir fullt så kostsamt som ni befarar… :-(

Sen hoppas jag innerligt att du känner dej lite bättre idag – värk är SKIT!!! Tur att du har en så mysig katt att gosa med när det känns så där… :-)augusti 22, 2008 – 12:21 e m

Junitjej - Vilken mysig bild!
Visst är det härligt att mysa med sitt husdjur?!augusti 22, 2008 – 5:50 e m

Therése - Åh, vilken kärleksbild! Tufsen tog nog på sig lite av allt ditt onda tror jag. Krya på dig!augusti 22, 2008 – 9:23 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*