Ljuvliga snö!

Det har snöat hela helgen mer eller mindre! Idag har jag varit en stund på landet och när jag skulle åka hem så hade det kommit ett par centimeter igen! Dessvärre är det kramsnö så när jag skulle parkera bilen här hemma körde jag fast! :O( Det återstår att se om jag kommer loss i morgon vid halvettiden när jag ska ha bilen! Håll gärna tummarna eller ännu bättre….kom förbi och hjälp till vet’ja! :O)))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

cori henderson - Love the coolness in this image! Makes me wish it was snowing here in Texas:)december 6, 2010 – 12:50 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*