Underbara vackra Therése

Ett par bilder från senaste modellfotograferingen. Detta är mina favoriter!

Det är så otroligt roligt att få äran att fotografera andra människor och något jag hoppas få fortsätta med och utveckla under en lång tid!

Visst är hon fantastiskt vacker, cool och sexig!

Om någon är intresserad av att  bli fotograferad av mig så är det bara att kasta iväg ett mäjl för diskussion.  Och är det så att du skulle vilja men inte vågar för att du kanske tror att du inte är tillräckligt vacker eller smal eller har för krokig näsa eller vad det nu kan vara så strunta fullständigt i det! Jag välkomnar ALLA som vill ha en fin bild på sig själv!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Camilla - Tack! ja det stärker en när man klarar en sån utmaning dessutom då med noll erfarenhet,
klarar jag det klarar du det! Just nu känns det så skönt, jag har ett ”riktigt” jobb!
~Lycka till när det är din tur, håller tummarna~augusti 23, 2008 – 7:36 f m

J.N - De där två blev snabbt mina favoriter också!augusti 23, 2008 – 10:37 e m

Therése - Det är helt sjukt, till och med mina fötter ser snygga ut! Smutsfossingarna! De där bilderna ligger väldigt högt bland mina favoriter också. Ihop med minst 25 andra..! :)augusti 24, 2008 – 10:00 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*