Det strålar en stjärna!


Jag har varit så dålig på julstämning i min kära blogg i år! Ingen julkalender….tokigt! :O( Jag känner mig oinspirerad och värken gör mig inte mera glad och kreativ! Så nu tänker jag att här kommer lite julstämning! Hoppas ni känner den….för snart är det verkligen jul! Jag missade helt Lucia…julen är lite svårare att missa då hela världen tycks stanna av på julafton!

Däremot lyssnar jag på julmusik hela tiden och jag måste få tipsa om SARAH DAWN FINERs nya julskiva! Så snygga arrangemang, hon är ljuvligt duktig och väl valda låtar! Lyssna på den!!!

Sedan får ni gärna komma med egna tips om bra julmusik! :O))

,

8 svar till “Det strålar en stjärna!”

  1. Åh hennes skiva är underbar 🙂
    Du..vi har likadan julstjärnor ser jag..du och jag, fast jag bytte ut den mot en vit istället 🙂
    Usch ja, snart är det verkligen jul, ser inte riktigt fram emot det, men den kommer ju oavsett om man vill eller inte.
    Hoppas du mår bättre nu..
    KRAM

  2. Tack för tipset, alltid kul med lite ny julmusik! Jag kan tipsa dig om låten It’s not Christmas without you med Katherine McPhee, jättefin 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *