Tufsen på promenad!

Igår var Tufsen och jag ute på promenad på vår tomt i över en timme! Det var riktigt mysigt! Självklart hade jag kameran med mig och dessutom var lite leksugen så…

Hon hade en förmåga att trassla in sig bland cyklarna och inte förstod hon att hon var tvungen att gå samma väg tillbaka för att komma loss! ;O)) Nä då…då fick allt matte komma och lyfta bort cyklarna…

Helt plötsligt så hör vi ett krävande jam och jag tittar upp på grannens balkong och där sitter en kisse och gärna ville vara med oss på promenad! Lite läskigt för han satt verkligen på kanten och det var  högt och asfalt under.

Min lilla Tufsen blev lite harig och rädd och gömde sig bakom Ringblommorna  så hon inte syntes….trodde hon! ;O) Och där låg och hon och tjuvkollade på kissen på balkongen! Sötnosen! :O))

Jag vill passa på att upplysa alla som har katter på balkonger att det nu blivit lag på att man måste näta in balkongen om den ligger högre än fem meter upp! Detta beroende på att så många kissar kommer in, skadade för att de trillat ut! :O((

Så  bygg och näta in så mycket ni kan och blir det problem så strid med era bostadsrättföreningar och hyresvärdar så kissarna får sitt uterum och kan vara säkra!! För det är våra kissar värda!! Eller hur?!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

AKP - GRYMT underbara bilder!!
Vad använder du för utrustning ?augusti 23, 2008 – 10:31 f m

Anita - Jag läste för ett tag sedan att många katter skadar eller avlider för att de faller just från balkonger. Det är jättebra att du påminner om lagen att näta in balkongen.

Som vanligt så bjuder du på underbara bilder. Och Tufsen med sina blå ögon är ju så ljuvlig. Man blir verkligen varm i hjärtat och glad i sinnet när man ser henne och när man ser dina bilder.

Ha en bra lördagskväll och en skön söndag!

Kram Anitaaugusti 23, 2008 – 7:55 e m

Anneli - AKP: Tack! Jag använder en CANON 30d.

Anita: Ja, katter värnar jag om och den lagen är viktig! Jag själv fick inte ha nät på balkongen för min bostadsrättförening så jag är irriterad på den frågan!
Jag blir så glad att du blir glad av mina bilder på Tufsen!! Det värmer mitt hjärta extra! :O))

KRAM!augusti 27, 2008 – 2:57 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*