Sista dagen….

Idag var min sista dag på jobbet jag haft under hösten! Ett jobb som varit fantastiskt! Arbetsuppgifterna har varit roliga men det som gjort det fantastiskt har varit de underbara människor som finns och jobbar där! Och vovven! Inte att förglömma :O) Det är sorgligt att de och det stället inte kommer vara min vardag längre men jag hoppas, önskar och vet att jag är välkommen närhelst jag önskar för hjärtligare och varmare människor finns inte! Bilderna nedan är på presenten jag fick! :O)

Tänkte också passa på att visa en bild på gänget jag jobbat med. Detta är en av bilderna vi tog på julfesten och som senare skulle bli ett julkort…dock inte denna bild!

Visst är de fina? :O))))

Jag kommer sakna er…alla….tokiga och underbara människor Och vovvsingen!
KRAM!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Hannah - Driver eget företag som fotograf! - Tänkte lämna ett spår i mina favoritbloggar för att säga GOTT NYTT ÅR! :)december 30, 2010 – 11:11 e m

Annelie - Men Guuuud vilken härlig bild på dina arbetskamrater! Förstår att du kommer att sakna dom, de ser helfestliga ut!
Gott Nytt!december 31, 2010 – 7:19 f m

Helena Kulle - Är vovvsingen den gröna på bilden :)
Verkar vara ett underbart gäng och förstår att du kommer att sakna dom.

Du underbara människa, vill passa på att önska dej och kisarna ett gott nytt år och tack för alla UNDERBARA bilder jag fått sett av dej, du är otroligt begåvad, slarva aldrig bort den gåvan!
Och tack för våra små msn-pratstunder och eftersnack om idol :)
Hoppas ni får en mysig kväll.
BAMSEKRAM från mej och Timon..till er alla..december 31, 2010 – 9:36 f m

AnnaKK - Men det var ju ett lite sorgligt slut på 2010… Men en massa fina minnen förstår jag ju att du bär med dej för ALLA år som nånsin kommer att komma framöver – och det är inte det sämsta. :-)

Hoppas du får ett bra 2011, och att nya arbetsuppgifter och härliga kollegor kommer att dyka upp. Och att du kommer att fortsätta att bjuda på dina underbara foton här i bloggen!!

Gott Nytt År! :-)december 31, 2010 – 1:27 e m

Joanna - Hej! Jag Älskar verkligen dina bilder och undrar vad du har för kamera? (ber om ursäkt om det står någonstans men tittade igenom lite men såg inget då)

och så vill jag önska dig ett gott nytt år! :)december 31, 2010 – 2:19 e m

Petra - Åh vilka underbara guldglittriga bilder! Jag älskar dina macrokort! :-)januari 1, 2011 – 9:40 f m

Barnens Hjältar - Hamnade här via Mer-Trafik, vilken fin blogg du har, älskar dina bilder :-)januari 2, 2011 – 6:58 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*