Gott Nytt År

Tack alla underbara besökare av min blogg! Ni är guld värda och ger mig inspiration att fortsätta utvecklas och bjuda på mera bilder! Besöksantalet har ökat detta år och många har tillkommit på senaste tiden och till er hälsar jag hjärtligen välkommen att stanna kvar! Tack också för alla snälla ord, fina kommentarer som gör mig alldeles rörd i hjärtat! Era fina ord tar jag verkligen till mig och plockar fram i ledsna och tråkiga stunder! KRAM på er allihop! Nu hoppas jag ni följer med in i ett alldeles nytt och fräscht 2011 med massor av nya härliga bilder, fotosessioner och härliga besökare och kollegor!

Ett riktigt UNDERBART och ljuvliga 2011 önskar jag & mina kissar er…med massor av spännande upplevelser, kärlek, värme och så klart många trevliga besök hos varandra därute i bloggsfären!  KRAM!!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Rajson - Tacka Anneli för alla dina inspirerande foton!
Ser fram emot och följa dig nästa år och se vilka små underverk du skapar!
Gott Nytt År önskar Raijadecember 31, 2010 – 3:11 e m

Ulrica - Kära vän, jag önskar dig allt gott under hela 2011. Må året skänka dig fina dagar. Stor varm kramdecember 31, 2010 – 3:27 e m

Annika K - Gott Nytt År till dig Anneli! Det är alltid lika inspirerande att få ta del av dina vackra bilder! Hoppas du får ett riktigt bra 2011!december 31, 2010 – 3:38 e m

Theerese - Tack för alla fina bilder och all inspiration du skänker oss!! Jag hoppas du får ett underbart 2011!
Gott nytt år!december 31, 2010 – 4:56 e m

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - Detsamma till dig!!januari 1, 2011 – 2:24 f m

Marias Hörna - Tittar in och önskar god fortsättning till dig/Mariajanuari 1, 2011 – 3:56 e m

Hanna - Fin blogg du har. Fina bilder du tar. vad har du för kamera??januari 2, 2011 – 11:35 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*