Fyrverkerier

Jag försökte fånga lite fyrverkerier i natt men det gick sådär. För det första så blåste det som en tok och så ösregnade det! När jag stod där och fotograferade så slog det mig, som det alltid gör, hur människor kan slänga ut så mycket pengar på något som varar ett par sekunder! För att inte tala om allt annat negativt med dessa, såsom stor rädsla för djur, gifter i naturen och massor av människor som skadas varje år! Ett konstigt påhitt!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Morgan - Härliga fyrverkerier du bjuder på, jag tycker du lyckats riktigt bra med dessa. Visst är det mycket pengar som folk skjuter upp liksom men man kan ju inte annat än säga att det är vackert. -Synd bara att det är så dyrt med fyrverkeripjäser.
God fortsättning!
Morganjanuari 1, 2011 – 5:11 e m

Mia - Oj vad den andra bilden var snygg!! Min favorit! :)

Gott nytt år.januari 1, 2011 – 5:27 e m

cori henderson - Beautiful! Happy new year to you!!!januari 2, 2011 – 12:51 f m

Fotograf Jenny Eriksson - Tyckte bilderna blev häftiga! Håller med dig om att det är ett knasigt påhitt, det är som att se pengar explodera i luften, fast ändå är det ju rätt fint att fota, lite dubbelmoral, menmen :)
Gott nytt år på dig!januari 2, 2011 – 12:45 e m

Kerstin - Bilderna blev jättebra, Annelie. Gillar den sista med människorna.
Visst är det ett vansinnigt påhitt. Vi har inte köpt några fyrverkerier på många år. Det jag fotade var kommunens firande, som är otroligt mäktigt. Men jag sa till maken medan vi stod där, ”jag undrar vad det här kostar”. För det är fruktansvärda summor som bara eldas upp.
Önskar dig en god fortsättning på det nya året.
Kramjanuari 2, 2011 – 1:10 e m

george - Nice to see vthose dark Scandinavian nights – and days – so cheerfully lit up.

Happy New Year Anneli, and I hope that it’s the start of a photographic decade.januari 2, 2011 – 2:42 e m

Mickan - Vilka fina bilder du tar. 😀 Jag lyckas aldrig med bilder på fyrverkerier… 😛
God fortsättning!
Kramjanuari 2, 2011 – 8:54 e m

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - Det är tur det är dyrt, annars skulle nog ännu fler köpa. Tycker så synd om alla rädda djur.. :( Mina katter bekom det inget i år tack o lov, men den ena var rädd förra året.. kram och god fortsättning!januari 2, 2011 – 8:56 e m

Jessica - Men himla häftigt blev det i alla fall! 😀 Snyggt jobbat och god fortsättning!januari 2, 2011 – 9:46 e m

Michelle - Coola bilder! Bilden längst ner är ju läcker. Är det mycke fyverkerier i Linköping? Funderar på att käka middag eller nåt ute nästa nyår och va på nåt ställe med massa fyverkerier 😀 Tack för din kommentar! Jag har vart så lat.. tänkt på det länge. Vill ha nya bilder på mig men det har bara känts jobbit o planera… dåligt av mig. Skulle va kul o ta lite nytt snart faktist :) Hoppas du fått en bra start på året! Kram till dig.januari 2, 2011 – 10:05 e m

Elin › en personlig fotoblogg - Fina bilder! :)januari 2, 2011 – 10:32 e m

FOTO I NORR - MARIE - Jätte coola bilder. Önskar dig en god fortsättning samtidigt :)januari 3, 2011 – 2:06 e m

Jenny - magiskt!januari 3, 2011 – 5:37 e m

Jonnie - åhh va fina bilder, du e en duktig fotografjanuari 4, 2011 – 7:03 f m

Josefin -Happy Days- - Ja konstigt men vackert o så även dina fina bilder som fångade skådespelet. :-)

Gott nytt fotoår!januari 4, 2011 – 9:23 f m

Emma Roodla - Foto - vackert :)!!januari 4, 2011 – 7:50 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*