En tävling….

Jag tänkte vara med i en tävling som Tvspelsweb anordnar. Priset är en reflexskärm och temat är porträtt. Jag väljer att delta med ett porträtt av Michelle och eftersom det är vinter, även ifall vintern tycks försvinna,  tycker jag det är passande med ett vinterporträtt!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
becca - januari 17, 2011 - 10:40 e m

Jätte fin bild ! Lycka till ! :)

viola - januari 18, 2011 - 12:05 f m

Vakkert, vakkert.. Og drømmende! Dette må bare ha vinnersjans!! Lykke til! :)

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - januari 18, 2011 - 12:32 f m

Åh så fin! Du är verkligen duktig på det där med redigering (fotografering också såklart!)!!! =)

Alexandra - januari 18, 2011 - 7:06 f m

Underbart porträtt som vanligt Anneli, jag anmälde en bild jag med, men hejjar på dig :)

Ha en underbar dag/
Alexandra

Malin - januari 18, 2011 - 7:08 f m

Galet fin bild! :)

Lillian - januari 18, 2011 - 8:39 f m

Jättevackert porträtt, hoppas du vinner!

becca - januari 18, 2011 - 8:50 f m

Svar: Taack så mycket!! aa, har sett de att du älskar färg :) Jag har också alltid föredragit färg men har hamnat i en period där jag verkligen ÄLSKAR svartvita porträtt. Men dina är helt fantastiska. Du använder dig av färg som jag aldrig sett förut. De är så otroligt vackra!! Blir lika imponderad varje gång du lägger ut en bild för du har så många olika nyanser på dina bilder. Så otroligt duktig.

Ja håller med på att i de svartvita bilderna på Alexandra försvann allt liv i bilderna. Höstbakgrunder kräver nog nästan färg eftersom de är så vackra! :)

Fotograf Matilda Bäcker - januari 18, 2011 - 9:00 f m

Jahapp, där försvann min chans att vinna, hehe 😉 Tokfin bild, som vanligt! Fullkomligt älskar dina färgtoner i dina bilder, oavsett bilden är helt i färg eller som här, lite gulaktigt gammaldags. Love it!

Fotograf MissJeni - januari 18, 2011 - 9:47 f m

Sv: Nu riktade inte jag inlägget till etablerade fotografer utan till nybörjare som kanske funderar på att börja ta betalt för sina uppdrag. Och min tanke där är att om man ställer den frågan till någon annan (i det här fallet, mig) så är man kanske inte redo att ta betalt än utan man ska istället tänka på att bygga upp en portfolio.

Och som jag skriver längre ner i inlägget så står det att jag fortfarande höjjer mina priser just för att det är svårt med prissättningen. Sen har jag inte haft problem med att höjja mina priser, det har varit lättare att få kunder när dom vet man kan. Istället för att ta rejält med betalt utan någon portfolio att visa upp.

Så det var inte redan yrkesfotografer jag syftade på här :)

Fotograf Benedikte Bull - januari 19, 2011 - 1:57 f m

Nyyydelig bilde!

Eva Hultberg - januari 19, 2011 - 6:58 e m

En underbar bild, så fint med snöflingorna i håret….stort lycka till i tävlingen!!

carina tidlund - januari 22, 2011 - 1:08 e m

Hoppas du vinner;) Det här porträttet är kanonfint!

Maria Berg - januari 23, 2011 - 8:46 f m

Helt klart den bästa bilden, var och tittade på de anadra!
/MB

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*