Lite blommor

Idag har jag varit fotosugen men inte haft någon särskild stor inspirationslust och inte heller någonstans att ta mig så detta är vad som blir då! Jag gillar inte gult och blått ihop alls men vad gör man inte när man inte har något annat att fånga med sin lins…Och ja…jag vet att det är mera lila..åtminstone är det vad jag inbillar mig och hopaps att ni ser! ;O)

Jag önskar er alla en trevlig måndag & hoppas ni har längtat efter den lika mycket som jag! :O))) Fast kanske har ni inte det för ni kanske inte har semester längre.. ;O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Malin - Finfina bilder :) älskar färgerna, det gör mig glad :)

Ha en bra måndag
/Malinaugusti 24, 2008 – 11:31 e m

Anneli - Tack Malin! Färger är härliga och jag är glad att du gillar mina! :O))

Kram!augusti 27, 2008 – 2:03 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*