Flera besökare!!

Jag har lagt märke till att besökarantalet har ökat här på sistone och det är jätteroligt! Jag vill önska er alla Varmt Välkomna hit! Jag hoppas ni hittar något som ni gillar! Jag skulle bli jätteglad om ni ville skriva lite hälsningar till mig också…så jag vet vilka ni är och vad ni tycker!! Det gör mig glad!

Och så som hos många andra så kan man prenumera på min blogg och det är också roligt om ni gör det!

Här är en länk till prenumerationssidan!

Tänkte kanske att jag skulle slå den som har flest prenumeranter så då mina vänner, besökare och andra underbara människor gäller det att ligga i! Det är nog bara en sisådär 6550 prenumeranter som saknas, give or take! Men det klarar vi väl?? ;O))

En liten slända bjuder jag alla nytillkomna på… Och till alla underbara människor som kommenterar och gör mig så otroligt glad!! TACK SÅ MYCKET!! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Katrin - Tror att många, precis som jag, har hittat hit bland annat via familjeliv.se, då person frågade efter fotobloggar: http://www.familjeliv.se/Forum-5-177/m35368831.html

:-)augusti 25, 2008 – 8:51 e m

Katrin (igen) - Ang prenumeration så kör jag feeds istället, enkelt och samlat för mig. Men lycka till med dina 6550 prenumeranter! Du kan ju tänka att jag är en av dem ändå, då har du bara 6549 kvar 😉augusti 25, 2008 – 8:53 e m

Jess - Hittade också hit via Familjeliv :-) Är på Fotosidan emellanåt för att titta på andras bilder och kanske få lite inspiration. Men som nybliven tvåbarnsmamma så räcker tiden inte till så mycket, men att kika in på andras bloggar och beundra bilder, det hinner jag!augusti 26, 2008 – 11:32 f m

Bettan - Fint fångat Anneli! Härliga färger och väl komponerat!
Ha det gott!
/
Baugusti 26, 2008 – 6:19 e m

Karin - Hittade hit via en kompis fotosida som du hade varit inne på och skrivit i hennes gästbok. Jag tycker om bredden på dina bilder och det har blivit en vana att gå in på din sida. Jag ty´cker själv om att fotta men kommer inte i närheten av dina bilder. /Karin ;o)augusti 26, 2008 – 6:59 e m

Peter Korkala - Jag prenumererar på ett ytterst fåtal bloggar, men däremot är jag inne här nästan dagligen. Klickar på länken till din blogg från min blogg. :)augusti 27, 2008 – 4:34 f m

Anneli - Katrin & Jess: Vad roligt att ni hittat hit! Tack för att ni berättar var ni hittat mig! Glad blir jag för att någon länkat till mig! ROligt att ni gillar mina bilder!! Ni är varmt välkomna!!
Och Katrin: Jag räknar helt klart feeds också så en klar…miljoner kvar! ;O))

Bettan: Kul att du tittar förbi och att du gillar min bild! Glad gör du mig! :O))

Peter: att länka till mig från sin egen sida är strået vassare så det tackar jag för! Och jag räknar dig!! ;O))

Kram på er allihop!augusti 27, 2008 – 2:01 e m

linda - gud vilka fina bilder du knäpper :)augusti 27, 2008 – 8:53 e m

Lis - Snygg bild. Är den redigerad i efterhand?augusti 30, 2008 – 11:01 f m

Therése - Du har fått ett nytt fan i mig! Jag smyger runt här ett par gånger i veckan också och njuter. Kram!augusti 31, 2008 – 7:21 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*