Sötaste

Hon är så gosig min fina Vippan. I skrivande stund ligger hon på min arm (går inte jättelätt att skriva detta) och är så varm och mysig! Och vanligtvis vill hon alltid sitta i knät och på nätterna vill hon sova i min famn med sitt lilla huvud i min hand! :O)) Gosepluttan!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Fotograf MissJeni - Dom gillar närhet dom där små liven. Min katt Fred, ska alltid sitta i knät när jag sitter vid datorn, gosa i famnen när vi tittar på tv och sova uppe på huvudet när det är dags för natten :)februari 8, 2011 – 4:00 e m

Helena Kulle - Naweee, vad vacker hon är.
Bäbisar i magen än?
BAMSEKRAM till er alla från oss alla (två)
/Helenafebruari 9, 2011 – 9:53 e m

Ullis - Åh jösses så underbar! :)februari 9, 2011 – 11:39 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*