Nu åker hon….

Idag, onsdagen den 23 februari runt tolv så lyfter ett plan. På planet finns min söta brorsdotter som ska ut på äventyr! Först åker hon till Sri Lanka och sedan till Rom. Jag hoppas och önskar att allt kommer gå bra och att hon får det underbart! Jag hoppas också att hon kommer vara säker därborta!

Tänker på dig min älskade Frida! KRAM!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Annelie Esséus - februari 23, 2011 - 9:14 f m

Det kommer säkert att gå bra, och hon får en underbar resa tror jag!
Och tack för kommentaren om sommarbilden, det är skönt med folk som är ärliga! *skratt*

Helena Kulle - februari 23, 2011 - 9:30 e m

Det kommer gå jättebra och hon kommer få det alldeles underbart, det är jag säker på :)
KRAM
/Helena

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*