Jag önskar…

Jag önskar att jag hade mera tid och ork att vara mera kreativ och leka mer med mina bilder. Det blir sällan att jag tar mig tiden för tiden finns väl egentligen. Men när jag väl sätter mig så är det det roligaste som finns och tiden bara flyger iväg! Dessutom är det avslappnande och allt annat skit som ständigt rinner i hjärnan glöms bort för en stund.

Något mera jag önskar är att när jag väl göra dessa typer av bilder, att jag gör dem i stor variant så jag kan framkalla dem i stora format om/när jag blir nöjd! Som med denna. Denna hade jag velat ha hemma i förstoring men Ack!! Det har hittills inte hänt än men nästa gång…DÅ ska jag minsann vara duktig!

Det är vackra Lova på bilden.

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

LissenTo - Vad du är kreativ och duktig Annelie.

Må så gott. //Lissenfebruari 27, 2011 – 8:30 e m

becca - underbar bild :) !!februari 27, 2011 – 8:34 e m

Fotograf Jenny Eriksson - Fantastisk bild!februari 28, 2011 – 8:30 f m

Linda - LindaBrie.se - Så vackert!februari 28, 2011 – 12:00 e m

FOTO I NORR - Vackert vackert :)februari 28, 2011 – 1:31 e m

Lova - Anneli. Jag känner mig hedrad. Kram! :)mars 3, 2011 – 9:26 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*