Dagens ros

Vill jag ge er alla som besöker denna blogg. Til alla er som prenumerar på min blogg på olika ställen! Jag är så glad att ni gillar det jag gör så mycket att ni vill komma tillbaka! Stort VARMT TACK till er alla! Ett stort tack också till er som lämnar spår efter er i form av kommentarer! Det gör mig så ofantligt glad! :O))

KRAM på er alla och ha en riktigt fin helg! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Ulla - februari 26, 2011 - 4:26 e m

Hej Anneli!
Jag är inte alltid så bra på att skriva kommentarer, men jag är här och tittar ibland, ska du veta :)
Jag gillar dina natur och blomsterbilder speciellt, men du är fantastiskt duktig på övriga bilder också.
Dina kattbilder är ju helt ljuvliga!
Trevlig helg!

Fotograf MissJeni - februari 26, 2011 - 5:09 e m

oj, då fick jag tre tack av tre ;D följer på bloggkoll, kommenterar och besöker bloggen 😀

becca - februari 26, 2011 - 5:19 e m

Jätte fin bild :) Varm och härlig :)

Claus Petersen - februari 26, 2011 - 8:03 e m

This is just wonderful sharp and soft at the same time!

Danielkl.com - februari 26, 2011 - 10:24 e m

Fin!

amanda - februari 26, 2011 - 10:32 e m

Du fotar ju gudomligt!
älskar bilderna! :)

Helena Kulle - februari 27, 2011 - 8:21 f m

Nu lämnar jag ett spår efter mej…
Klart man kommer hit, alltid glada, varma färgiga foto att titta på, som gör en glad.
KRAM till dej och kisar..
/Helena

Anita - februari 27, 2011 - 6:03 e m

Vilken underbar ros … jag tycker så mycket om gula rosor. Jag tror att du har väldigt många besökare på din blogg för dina bilder är fantastiska. Jag är ofta inne (utom på senaste tiden då jag varit datorlös) även om jag inte alltid kommenterar.

Ha en bra vecka!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*